Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 13/1 – 20/1

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janni Καλή εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Διανύουμε το πρώτο δεκαπενθήμερο του νέου έτους και του νέου μήνα μας. Πολλά μπορούν να αλλάξουν αυτές τις μέρες, για όσους έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Αποφάσεις που τους απασχολούσαν πολύ καιρό πίσω. Για όλους τους άλλους που δεν ήταν και δεν είναι έτοιμοι, ο καιρός θα τους βοηθήσει να δουν τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και να σκεφτούν καλύτερα, για το ποιόν δρόμο θα ακολουθήσουν. Δεν είναι και τόσο εύκολη εποχή αλλά με δύναμη κι αποφασιστικότητα όλα μπορούν να πάνε καλύτερα.


 

krios
ΚΡΙΟΣ: Μια δυναμική εβδομάδα ξεκινάει για σας φίλοι/ες μου.  Πολλά επαγγελματικά σας θέματα μπορούν να βρουν μια καλύτερη λύση η να γίνει ο αγώνας σας σεβαστός. Το παράπονο σας όλον αυτόν τον καιρό είναι ότι ο κόπος σας δεν αναγνωρίζεται και δεν έχει την κατάλληλα απήχηση. Είναι λίγο υπερβολικό αυτό γι αυτό θα πρέπει να τα δείτε όλα,  πιο ψύχραιμα και πιο ορθολογιστικά. Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να εκφράσετε τα παράπονα σας στους ανωτέρους σας, άσχετα με το αν θα εισακουστεί η παρατήρηση σας. Από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσετε, πριν εκραγείτε και μετά δεν θα μπορεί τίποτα να σώσει την κατάσταση.

tavros

ΤΑΥΡΟΣ: Παρ’ όλες τις δυσκολίες και τις αναποδιές, που αντιμετωπίζεται κάθε μέρα δείχνει,ότι αυτή η εποχή σας πάει πάρα πολύ για αλλαγές και νέες αρχές στις ζωή σας. Νέοι έρωτες ξεπροβάλλουν από το πουθενά και σχέσεις απ το παρελθόν σας ξαναθυμούνται. Στο χέρι σας είναι να κρατήσετε ένα καλό κοντρόλ σε όλα αυτά και να μην αφήσετε  τα γεγονότα να σας παρασύρουν στην δίνη τους. Αν δεν ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε απ τον/ην σύντροφο σας μόνο μπελάδες θα σας δημιουργηθούν. Φροντίστε την ψυχική σας υγεία φίλοι/ες μου, την χαρά και την διασκέδαση σας γιατί όλη αυτή η κατάσταση, θα σας  προβληματίσει και θα σας αποσυντονίσει.

dydimos

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νεύρα και πείσμα θα κυριαρχεί σχεδόν όλη αυτή την εβδομάδα φίλοι/ες μου. Κρατήστε απόσταση από πράγματα και καταστάσεις, που δεν σας δίνουν κάτι και  σας εμπλέκουν σε ένταση και ίντριγκες. Προσοχή σε λόγια, υπερβολές και παρορμητικές κινήσεις. Φέρτε πιο κοντά τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην κρατάτε αυτή την απόμακρη στάση. Κάνετε καθαρές κουβέντες με άτομα του περιβάλλοντος σας και λύστε όλες σας τις εκκρεμότητες. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία , μην την  αφήσετε να πάει χαμένη. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν ξανά και θα ψάξετε για κάποιες  καλύτερες λύσεις  στα θέματα σας. Προσοχή στις υπερβολές.

 karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναβλητικότητα και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα, σας στενοχωρούν και σας προβληματίζουν αλλά με λίγη υπομονή και προσπάθεια, μπορώ να πω ότι έρχονται και οι λύσεις κι οι απαντήσεις που τόσο καιρό περιμένετε, φίλοι/ες μου. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορείτε να κάνετε και πιο πολλά πράγματα. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στα συναισθηματικά σας που και αυτά έχουν ένα μεγάλο κομμάτι του άγχους σας. Βγείτε, γνωρίστε νέα πρόσωπα αλλά μην ενθουσιάζεστε με το παραμικρό. Όπως μην παίρνετε και τα πάντα κατάκαρδα. Μην λεπτολογείτε το κάθε τι διότι καταντάει κουραστικό και σε σας αλλά και στους γύρω σας.

 leonΛΕΩΝ: Απαιτητικούς/ες  και απόλυτους/ες σας βρίσκει αυτή η νέα βδομάδα φίλοι/ες μου. Καιρός ήταν να ανοίξετε το στόμα σας για τα συμφέροντα σας που θίγονται δε λέω αλλά προσοχή στον τρόπο που το κάνετε. Μπορεί να προκαλέσετε το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που πραγματικά επιδιώκεται. Χαλαρά λοιπόν τα θέλω σας και τα πρέπει σας, αυτό το διάστημα και θα δείτε να δικαιώνεστε στο τέλος. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος βρίσκονται πλάι σας και σας βοηθάνε με τον τρόπο τους. Δείξτε περισσότερο το ενδιαφέρον σας  στον/ην σύντροφο σας για να αποφύγετε γκρίνια και παράπονα και χαλαρώστε περισσότερο προς το τέλος της εβδομάδας.

parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολύ καλή για σας φίλοι/ες μου αυτή η εβδομάδα και μάλιστα και πολύ εποικοδομητική. Μπορείτε να πετύχετε πιο εύκολα επαγγελματικούς στόχους και να περάσετε πιο εύκολα τις ιδέες και τις προτάσεις σας στους ανωτέρους σας. Τολμήστε το. Στα προσωπικά σας μια προσοχή περισσότερη δεν βλάπτει και λίγο παραπάνω ενδιαφέρον στους δικούς σας ανθρώπους, βοηθάει τις σχέσεις και τις επαφές σας. Οι οικονομικές σας απαιτήσεις μεγαλώνουν κι αυτό θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Μετριάστε λίγο ακόμη τις δαπάνες σας. Ξεσπάτε σε λάθος άτομα τα νεύρα σας και αυτό κουράζει τα αγαπημένα σας και κοντινά σας πρόσωπα.  Προσοχή λοιπόν στην συμπεριφορά σας και στον τρόπο που ζητάτε το κάθε τι.

 zygosΖΥΓΟΣ: Πολλά μπερδέματα κι αυτή την εβδομάδα θα έχετε φίλοι/ες  μου, στα προσωπικά σας περισσότερο και λιγότερο στα επαγγελματικά σας. Κρατήστε μια καλή απόσταση στα γεγονότα που θα δείτε να εξελίσσονται κι αν δεν έχετε ένα ξεκάθαρο πλάνο μην παίρνετε θέσεις. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο κι έτσι κι εσείς θα δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι. Ένα μικρό θεματάκι υγείας, μπορεί να σας προβληματίσει λίγο αλλά το αμέσως επόμενο διάστημα, θα καταφέρετε να το λύσετε. Να προσέχετε περισσότερο την υγεία σας και να είστε περισσότερο πειθαρχημένοι. Ταξίδια και επισκέψεις φίλων ευνοούνται και σας ευχαριστούν. Ρίξτε το έξω.

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προσευχές σας και οι επιθυμίες σας εισακούγονται και δείχνουν όλα να πηγαίνουν προς το καλύτερο. Υπάρχουν βέβαια κάποιες εκρήξεις  και νεύρα μέχρι να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά αυτό δεν σας επηρεάζει και πολύ. Είναι να μην πάρετε φόρα εσείς, μετά δεν σας σταματάει κανένας και τίποτα. Κάποιες αποκαλύψεις αυτό το διάστημα θα σας εκπλήξουν και θα σας βάλουν σε σκέψεις, στον συναισθηματικό τομέα. Δώστε περισσότερη  προσοχή στα γεγονότα των ημερών κι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, σε ότι αφορά σύντροφο και σχέση. Δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε μια απάτη εις βάρος σας. Φροντίστε να είστε σίγουροι/ες για τα λεγόμενα σας.

 toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε παραμερίσει  τον εγωισμό και το πείσμα σας και έτσι μπορείτε να βάλετε μια τάξη, σε οικογενειακά σας θέματα και στην επαφή σας με δικούς σας ανθρώπους. Ακόμα κι αν δεν καταφέρετε να αποκαταστήσετε εντελώς την κατάσταση, τουλάχιστον θα καταφέρετε να ομαλοποιήσετε  τις σχέσεις σας με τους δικούς σας. Κάνετε μια πολύ καλή αρχή κι αυτό θα φανεί με τον καιρό. Ο έρωτας σας χτυπά για άλλη μι αφορά την πόρτα κι εσείς είστε έτοιμοι/ες να τον δεχθείτε. Μην ενθουσιάζεστε εύκολα αλλά μην απογοητεύεστε και τόσο εύκολα. Μάθετε να περιμένετε και την απάντηση του άλλου και θα δείτε πως έτσι είναι καλύτερα τα πράγματα. Αυτοσυγκράτηση λοιπόν.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Αυτό το μια πάνω μια κάτω με τα ψυχολογικά σας θα πρέπει να το ρυθμίσετε φίλοι/ες μου. Άλλωστε είναι τόσο κουραστικό που κι εσείς οι ίδιοι/ες έχετε βαρεθεί τον εαυτό σας. Καιρός να αλλάξετε τακτική αλλά και νοοτροπία. Έχετε ανάγκη από έναν /μια σωστό/η  σύντροφο και αυτό θα πρέπει να ψάξετε. Μην γυρίζετε στα παλιά, διότι ότι είχαν να σας δώσουν το έδωσαν. Θα σας μπερδέψει  περισσότερο αυτό γι αυτό θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε και τι τάζετε στους άλλους. Οικονομικά ακόμα επικρατεί ανασφάλεια και προβληματισμός. Αυτό θα το ξεπεράσετε με τον καιρό φίλοι/ες μου. Έτσι κι αλλιώς  για όλους τα πράγματα είναι δύσκολα. Υπομονή και προσπάθεια.

ydroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έντονη και για σας αυτή η εβδομάδα φίλοι/ες μου. Πολύ κινητικότητα, πολλές επαφές με τρίτους για δουλειές και ανοίγματα επαγγελματικά, αλλά ακόμα δεν μας ανοίγετε ένας υγιής δρόμος. Ακόμα δεν μπορείτε να είστε σίγουροι/ες  για το επόμενο σας βήμα. Δεν έχετε μάθει να ζείτε κάτω από τέτοιες συνθήκες και αυτό σας χαλάει περισσότερο την ψυχολογία σας. Δεν μπορείτε να κάνετε κι αλλιώς αυτό το διάστημα γι’ αυτό χαλαρώστε λίγο και δείτε πιο ψύχραιμα τα γεγονότα και τις εξελίξεις τους. Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας αλλά μην νομίζετε ότι μπορούν να σας βοηθήσουν και αυτοί περισσότερο. Πατήστε πιο γερά στα πόδια σας και αφήστε το μυαλό σας να σας κατευθύνει.

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Επιστρέφει το γέλιο στα χείλη σας φίλοι/ες μου και η αυτοπεποίθηση σας. Η σιγουριά που τόσο χρειάζεστε αυτό τον καιρό δείχνει να βρίσκεται γύρω σας. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε όλα αυτά που σας απασχολούν με την πραγματική τους όψη. Μην ξεγελιέστε από παροδικές καταστάσεις ή κάποιες καλές στιγμές, γιατί αυτό μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σας και έτσι να μην δώσετε την πρέπουσα σημασία, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει ή επίλυση των θεμάτων σας. Έρωτες και νέες σχέσεις είναι μπροστά σας. Επωφεληθείτε απ τις προτάσεις και ρίξτε το λιγάκι έξω. Το δικαιούστε άλλωστε. Δοκιμάστε και λίγο την τύχη σας αυτό το διάστημα, έχετε πολλά θετικά στοιχεία για ανέλπιστα κέρδη. Καλή τύχη.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.