Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 20/1 – 26/1

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janni Καλή εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Εβδομάδα γενεθλίων για τους απαιτητικούς, δυναμικούς και χειμαρρώδεις υδροχόους μας. Μια νέα βδομάδα απαιτήσεων, δουλειάς και ξεκαθαρίσματος ξεκινάει κι όλοι μας θα πρέπει, να βάλουμε πρώτα την λογική μας μπροστά και μετά το συναίσθημα και το συμφέρον μας.


 
 
 

krios
ΚΡΙΟΣ: Έχετε στριμωχτεί πάρα πολύ στον επαγγελματικό σας χώρο τελευταία κι αυτό σας εκνευρίζει και φαίνεται. Όσο κι αν προσπαθείτε να βρείτε λύση , σε αυτά τα θέματα αυτό το διάστημα δεν θα τα καταφέρετε, γι αυτό ασχοληθείτε με άλλα πράγματα κι αφήστε λίγο τον χρόνο να λειτουργήσει για σας. Θα δείτε ότι έτσι ούτε εσείς θα εκτεθείτε,  αλλά και τα γεγονότα θα σας δικαιώσουν. Στα συναισθηματικά σας όμορφες και ξέγνοιαστες μέρες σας περιμένουν με τον/την σύντροφο σας. Χαλαρώστε τον εαυτό σας απ τις εντάσεις.

tavros

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν πα’ να γίνεται χαλασμός γύρω σας, εσείς θα βρείτε τον τρόπο, να περάσατε όμορφη εβδομάδα και να δείτε μια θετική πλευρά στις καταστάσεις. Γενικά λοιπόν έχετε μια καλή εβδομάδα, που μπορεί να σας δώσει καλύτερα οικονομικά νέα, όμορφες κι ευχάριστες προσωπικές συναντήσεις και μια καλή εξέλιξη σε οικονομικά σας θέματα και διακανονισμούς. Όλα αυτά θέλουν βέβαια την κατάλληλη προσπάθεια και αγώνα κι αυτό πρέπει να κάνετε. Πάρτε αποφάσεις που μακροπρόθεσμα θα σας δικαιώσουν.

dydimos

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νεύρα και ένταση δεν θα σας βοηθήσουν στις λύσεις που ψάχνεται φίλες/οι μου. Ρίξτε τους τόνους και το ύφος και δείτε πιο διπλωματικά, την επίλυση των θεμάτων που σας απασχολούν. Μια εβδομάδα δυνατή με έντονη δραστηριότητα αυτή και πρέπει να τη εκμεταλλευτείτε. Φανείτε πιο σκληροί στις διαπραγματεύσεις σας και δείξτε την δύναμη σας. Νέα σχέδια και κατευθύνσεις βγαίνουν στον ορίζοντα. Αδράξτε  τις ευκαιρίες κι επιτέλους πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας.

 karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μικρές αναποδιές και εμπόδια έχει για σας αυτή η εβδομάδα, αλλά προς το τέλος της θα δείτε ότι όλα τελικά, γίνονται για καλό σας. Τώρα πρέπει να δείξετε την δύναμη σας και το επικοινωνιακό σας ταλέντο και κερδίστε τις εντυπώσεις των άλλων. Μην απογοητεύεστε και μην καταθέτετε τα όπλα σας. Είναι πολύ καλή εποχή για σας φίλοι/ες μου σας το λέω εδώ και πολύ καιρό έρχεται η ώρα να το διαπιστώσετε κι εσείς. Ακόμα και στα συναισθηματικά σας θα τις δείτε τις αλλαγές και θα πάρετε τα πάνω σας.

 leonΛΕΩΝ: Μέσα στο πάθος και την τρέλα,  σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα φίλοι/ες μου. Όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στα συναισθηματικά σας, γιατί αυτός είναι ένας παράγοντας που σας κατευθύνει. Αν λοιπόν καταφέρετε να λύσετε αυτό το θέμα τα υπόλοιπα σας φαίνονται παιχνιδάκι. Τα οικονομικά σας βέβαια δεν είναι στο φόρτε τους αλλά με λιγότερα ή περισσότερα δεν έχετε πρόβλημα, τα καταφέρνετε αξιοπρεπώς. Προσοχή σε λόγια και κουτσομπολιά γιατί εύκολα μπορείτε να γίνετε στόχος. Νέοι έρωτες ευδοκιμούν, τολμήστε.

parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ήρεμη αυτή η εβδομάδα φίλοι/ες μου κι αυτό θα σας βοηθήσει, να βρείτε νέες λύσεις και ιδέες στα επαγγελματικά σας. Μην φοβάστε να εκφράσετε την γνώμη σας στους ανωτέρους σας. Θα σας βγει σε καλό και έχετε και πάρα πολύ καλές  ιδέες τον τελευταίο καιρό. Προσοχή σε μικρά θεματάκια υγείας που μπορεί να σας ενοχλήσουν χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Προσωπικά και οικογενειακά θέματα ευνοούνται. Λύστε τα για να νιώθετε καλύτερα και για να καταλάβουν και οι άλλοι αυτά που σας ενοχλούν.

 zygosΖΥΓΟΣ: Μια έτσι μια αλλιώς σας βρίσκει αυτή η βδομάδα φίλοι/ες μου. Κάνατε πολλά λάθη τον τελευταίο καιρό και γι  αυτό θα αργήσετε πολύ  να ξαναμπείτε  σε μια σωστή σειρά . Προσπαθήστε να βρείτε μια δουλειά,  η μια καλύτερη δουλειά για να πάρετε τα πάνω σας και να νιώσετε πιο δυνατοί/ες. Δείτε με πιο αισιόδοξο βλέμμα την όλη κατάσταση κι αφήστε τον χρόνο,  να επουλώσει τις πληγές που έχουν ανοιχτεί. Βγείτε με φίλους και αφήστε για λίγο πίσω σας όλα τα άγχη και τα προβλήματα που σας απασχολούν.

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκληροί/ες κι αδιαπραγμάτευτους/ες σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα. Δεν βάζετε νερό στο κρασί σας πια και δεν κάνετε πίσω στις απαιτήσεις σας, έστω κι αν αυτό σας στοιχίσει. Κουραστήκατε να κάνετε υπομονή και ζητάτε εδώ και τώρα ότι σας ανήκει. Θα τα καταφέρετε αν συνεχίσετε έτσι, απλά θα πρέπει να ξέρετε ότι σε μια τέτοια μάχη θα υπάρχουν και απώλειες. Στα οικονομικά σας θα δείτε σταδιακά μικρές αλλαγές, αλλά πολύ σημαντικές για το μέλλον σας. Τολμήστε αλλαγές και πείτε ναι σε νέες προκλήσεις.

 toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλές οι εξελίξεις για σας φίλοι/ες μου. Σημαντικές όλες αυτές οι μέρες για σας και για την ζωή σας. Επιτέλους πήρατε στα σοβαρά όλα τα θέματα σας  και αρχίσατε να τα βάζετε σε μια σωστή σειρά. Ασχοληθείτε σοβαρά, με τα επαγγελματικά σας για να δείτε κέρδη στην τσέπη σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον/την σύντροφο σας, για να δείτε να ξαναγεννιέται ένας παλιός έρωτας. Σας περιμένουν πολλές και καλές μέρες, φτάνει να βάλετε τους στόχους σας.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Την λέξη υπομονή, καταλαβαίνω ότι  έχετε βαρεθεί να την ακούτε, η λέξη επιμονή όμως σας καθρεπτίζει και σας αντιπροσωπεύει. Άρα φίλοι/ες μου επενδύστε στο πείσμα, στην δύναμη και στις αντοχές σας. Είστε πολύ πιο σκληροί/ες απ ότι θέλετε να μας δείχνετε και αυτός ο δύσκολος καιρός αυτό ζητάει από σας. Οικονομικά προσπαθήστε  περισσότερο. Μπορείτε. Συναισθηματικά γίνετε πιο απαιτητικοί. Το δικαιούστε. Στις σχέσεις σας με την οικογένεια σας ας είστε πιο διαλλακτικοί/ες για να νιώθετε κι εσείς ασφάλεια.

ydroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οδοστρωτήρα θα σας αποκαλούσα φίλες/οι μου. Δεν αφήνετε τίποτα όρθιο αυτή την εβδομάδα. Καλά κάνετε μην παραιτήστε από τίποτα , μόνο έτσι θα σταθείτε και πάλι στα πόδια σας και θα πάρετε και ‘το αίμα σας πίσω, που λέει κι ο λαός μας. Μπορεί στα συναισθηματικά σας να νιώθετε περίεργα και κάποιοι/ες. Να είστε και μόνοι/ες αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν αφού το θέλετε. Από το να έχετε μια λάθος σχέση κι έναν λάθος σύντροφο καλύτερα προσωρινά στην μοναξιά σας.

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Εβδομάδα χαλάρωσης και ηρεμίας φίλοι/ες μου, απολαύστε αυτές τις ευκαιρίες γιατί αργότερα δεν θα μπορείτε να το κάνετε αυτό. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα και θα σας δοθούν ευκαιρίες να λύσετε αρκετά από αυτά. Καλύτερη επαφή με αγαπημένα σας άτομα και την οικογένεια σας θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και να φτιάξει κατά πολύ η διάθεση σας. Προς το τέλος της βδομάδας θα είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση σε γενικές γραμμές.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.