Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 28/4 – 4/5

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΚαλή εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Για πότε φτάσαμε στα τέλη του Απρίλη ούτε που το καταλάβαμε. Αυτή είναι η μαγεία του χρόνου. Μας κάνει να ξεχνάμε, να αλλάζουν οι εποχές κι εμείς να ελπίζουμε, να περιμένουμε τα καλύτερα και να αγωνιζόμαστε γι αυτά. Άλλες φορές να τα καταφέρνουμε καλύτερα κι άλλες φορές να πρέπει να προσπαθήσουμε και λίγο παραπάνω. Μια όμορφη Πρωτομαγιά μας περιμένει και μια όμορφη εποχή ανοίγει για όλους μας. Ο Μάης γενικά φαίνεται ένας πολύ καλός μήνας και έχει πολλά να μας δώσει. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Συναισθηματικές ανησυχίες σας περιμένουν αυτή την εβδομάδα, φίλες/οι μου. Έντονα συναισθήματα και νέες περιπέτειες ανοίγονται μπροστά σας. Εσείς ξέρετε αν θα ενδώσετε η όχι. Ακόμα και στα επαγγελματικά σας ανοίγονται καλύτερες πόρτες. Δεν αποκλείεται μια αύξηση η μια αλλαγή θέσης προς το καλύτερο. Προσπαθήστε, μην το βάζετε κάτω και δείξτε την αξία σας, για άλλη μια φορά. Θα επιβραβευτείτε γι αυτό και θα υπάρξουν καλύτερες προοπτικές.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Με όπλο σας το πείσμα και την τόλμη όλη αυτή την εβδομάδα, φίλοι/ες μου κερδίζετε πολύ καλά αποτελέσματα,  στα οικονομικά σας αλλά και στα επαγγελματικά σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Πάρτε αποφάσεις και τακτοποιήστε εκκρεμότητες οικονομικές και προβείτε σε διακανονισμούς και συμφωνίες. Ερωτικά θα είσαστε στα καλύτερα σας και σας περιμένει μια πολύ καυτή εβδομάδα. Χαρείτε τον/την σύντροφο σας και απολαύστε όπως εσείς θέλετε, όλον αυτόν τον γενέθλιο μήνα σας.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ: Πόσο καλές μέρες είναι και για σας φίλοι/ες μου αυτές. Επωφεληθείτε και αναζητήστε καλύτερα επαγγελματικά επίπεδα και νέες ανησυχίες. Πείτε την γνώμη σας για κάτι ανώτερο επαγγελματικό και πάρτε πάνω σας περισσότερες ευθύνες , μπορείτε. Μόνον έτσι θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε απ τους άλλους και σιγά, σιγά να δείτε βελτιώσεις στα οικονομικά σας που τόσο σας απασχολούν τελευταία. Σχέσεις και φιλίες ευνοούνται και αυτές όλο αυτό το διάστημα.

 

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα γκρίζα σύννεφα αρχίζουν να φεύγουν από πάνω σας και βλέπετε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας, φίλες/οι μου. Αυτή εδώ η εβδομάδα σας δίνει και δύναμη που χρειάζεστε αλλά και υπομονή για να χειριστείτε, έξυπνα τα θέματα σας. Μην μένετε κολλημένοι/ες σε συναισθηματικές καταστάσεις. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα με τόλμη και με θάρρος κι αν κάτι δεν σας πάει καλά, όσο δύσκολο κι αν είναι ξεκαθαρίστε το. Έχετε την τάση να τραβάτε τις μπερδεμένες καταστάσεις.

 

leonΛΕΩΝ: Πολύ καλή και για σας φίλες/οι μου αυτή η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη. Γεμάτη εκπλήξεις θα έλεγα αλλά και δοκιμασίες. Αποφάσεις συναισθηματικές που πρέπει να πάρετε και κλειστές πόρτες επαγγελματικές που πρέπει να χτυπήσετε. Μην προβληματίζεστε και αναβάλετε συνεχώς, τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε. Αργότερα θα είναι πιο δύσκολο να το κάνετε. Έχετε ένα ελάττωμα, να κολλάτε σε καταστάσεις που δεν προχωρούν. Φτάνει αυτό, τώρα κοιτάμε μπροστά.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αχ αυτά τα οικονομικά σας  που δεν λένε να ορθοποδήσουν, αλλά κι εσείς βάζετε για τα καλά το χεράκι σας, φίλοι/ες μου. Όταν κρατάτε λεφτά στα χέρια σας χάνετε κάθε έλεγχο. Για σας το χρήμα είναι απλά ένα μέσον διευκόλυνσης.   Αυτή η εβδομάδα λοιπόν έχει καλές εξελίξεις σε αυτά που σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να χειραγωγήσετε τα παραπανίσια έξοδα σας, θα δείτε μεγάλη αλλαγή στο πορτοφόλι σας. Συναισθηματικά μάλλον δεν είσαστε ακόμα για πάθη κι έρωτες.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Μια νέα και πολύ καλή εποχή ανοίγει και για σας, φίλες/οι μου. Ο Μάης θα είναι αυτός που θα σας βγάλει από πολλά αδιέξοδα, ψυχής και συναισθημάτων. Πρέπει όμως να βάλετε κι εσείς όλη σας την δύναμη και την θέληση για να το πετύχετε. Όσο κι αν σας είναι δύσκολο να κάνετε το πρώτο θετικό βήμα, αυτή εδώ η εβδομάδα θα σας δώσει τα φτερά που χρειάζεστε. Προσοχή όμως αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, γι αυτό αδράξτε οποιαδήποτε ευκαιρία σας δοθεί.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έρωτες και πάθη είναι στο προσκήνιο αυτήν εδώ την εβδομάδα, φίλοι/ες μου. Συναισθηματικές συγκινήσεις αλλά και εξελίξεις που περιμένατε τόσο καιρό έρχονται. Στο χέρι σας είναι το πόσο έξυπνα θα το χειριστείτε. Βάλτε τα όρια σας και το μέτρο που σας καλύπτει , για να καταλάβει και ο/η σύντροφος σας που πρέπει να κάνει πίσω. Επαγγελματικά, αρχίζουν καλύτερα πράγματα και νέοι ορίζοντες ανοίγονται για σας. Ίσως και σε δουλειά που ήδη έχετε αλλά χρειάζεται αλλαγές.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Δουλειά και πάλι δουλειά γι αυτή την εβδομάδα, φίλες/οι μου. Χρήμα και επαγγελματική άνοδο δείχνει για σας όλος ο Μάης. Επωφεληθείτε και κάνετε νέες συμφωνίες και κινήσεις επαγγελματικές. Δεν καταφέρνετε να κρατήσετε το χεράκι σας κλειστό αλλά προσπαθήστε να ξοδέψετε όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα. Απ την μια τα χαλάτε κι απ την άλλη σας πιάνει ανασφάλεια. Ρίξτε το στο φλερτ, τουλάχιστον αυτό δεν σας κοστίζει.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Πράσινο φως όλη αυτή την εβδομάδα και για σας, φίλοι/ες μου. Αφήστε κατά μέρος την ηττοπάθεια, που δεν σας πάει και καθόλου και βάλτε τον κάθε έναν στην θέση του. Είτε συζύγους, είτε συντρόφους. Πρέπει επιτέλους να προστατεύσετε  τον εαυτό σας και τα συμφέροντα σας. Αυτές οι ενδιάμεσες καταστάσεις και οι αδιευκρίνιστες δεν σας πάνε καθόλου. Ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να προσφέρετε χαρές και διασκέδαση στην ζωή σας.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πόσο πολύ έχετε δοκιμαστεί  αυτή την τριετία, πόσο έχετε παλέψει για καλύτερες μέρες και δεν τις έχετε δει τελικά. Μην το βάζετε κάτω, φίλες/οι μου. Αυτή εδώ η εβδομάδα έχει για σας και ευκαιρίες και μικρές ευχάριστες εκπλήξεις. Οικονομική βοήθεια από συγγενικό σας περιβάλλον,  έρχεται από το πουθενά κι αυτό σας χαροποιεί και σας δίνει φτερά αισιοδοξίας. Θα τα πάτε και καλύτερα μην αφήνετε την προσπάθεια που κάνετε έστω κι αν απογοητεύεστε συχνά πυκνά.

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Μια πολύ καλή εβδομάδα και για το δικό σας ζώδιο ξεκινάει, φίλες/οι μου. Πολύ καλές οικογενειακές στιγμές σας περιμένουν και επανασυνδέσεις με αγαπημένα σας άτομα ευνοούνται. Ακόμα και στα οικονομικά σας, υπάρχουν πολύ καλές εξελίξεις και ευκαιρίες για απρόσμενα κέρδη. Κινηθείτε έξυπνα και ψάξτε για νέες ευκαιρίες. Η δουλειά είναι αυτή που θα σας πάει ψυχολογικά πιο μπροστά και θα σας δώσει την σιγουριά που χρειάζεστε. Ερωτικές όμορφες στιγμές σας περιμένουν.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.