Secret Must logo

Γυναίκες κυνηγοί .. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν;

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν! Οι γυναίκες κυνηγούν οι άντρες περιμένουν….

γυναίκες κυνηγοίΠριν μερικά χρόνια άκουγα ιστορίες από τις γιαγιάδες και τους παππούδες που έλεγαν ότι έκλεψαν τις γυναίκες τους, τις κυνηγούσαν πολλά χρόνια ώσπου να τις παντρευτούν  κτλ. Και πραγματικά αναρωτιέμαι υπήρχαν αυτές οι εποχές ή εμείς γεννηθήκαμε σε έναν κόσμο πολύ εξελιγμένο;

Σήμερα οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί. Εκεί που περίμενες ο άντρας να κάνει το πρώτο βήμα, να σε κεράσει εκείνος στον μπαράκι και να σε φλερτάρει…. ξαφνικά οι ρόλοι αντιστράφηκαν, οι γυναίκες έχουν γίνει κυνηγοί  και οι άντρες περιμένουν. Τι περιμένουν να μου πείτε; Να έρθει η γυναίκα και να τους μιλήσει; Να τους φλερτάρει; Και γιατί δεν το κάνουν αυτοί;

Αν ρώταγα δέκα γυναίκες τώρα ήξερα την απάντηση και από τις δέκα! Πολύ απλά θα σου έλεγαν δεν υπάρχουν «άντρες» στις μέρες μας!

Και τώρα αναρωτιέμαι …. Πως θα έρθει εκείνος ο ωραίος τύπος που κάθεται απέναντι σου να σου μιλήσει, να σε φλερτάρει… όταν το μήνυμα που έχουν περάσει οι γυναίκες  στους άντρες είναι ότι : αν πραγματικά της αρέσω θα έρθει αυτή!! Ναι καλά διαβάσατε! Έχουν πειστεί πλέον πως όταν μια γυναίκα θέλει κάποιον, θα κάνει εκείνη το πρώτο βήμα και φυσικά ο φόβος της λεγόμενης «χυλόπιτας» είναι αυτός που τους αποτρέπει στο να κάνουν την πρώτη κίνηση.

Τόσο σίγουροι είναι ότι η οποιαδήποτε γυναίκα που έχουν απέναντι τους, θα κάνει εκείνη το πρώτο βήμα. Και φυσικά μην μου πείτε ότι δεν φταίνε οι γυναίκες! Φταίμε και εμείς που πλέον έχουμε γίνει αγρίμια και όποιον βάλουμε στο μάτι δεν χάνουμε χρόνο αμέσως να τον κερδίσουμε, με αυτά τα «πυρηνικά» όπλα που διαθέτει μια γυναίκα και φυσικά τα βάζει όλα σε λειτουργία για να κερδίσει τον πόλεμο! Και σπάνια τον χάνει, γιατί είναι πολύ λίγοι αυτοί πλέον που δεν τους αρέσει καθόλου οι αντιστροφή των ρόλων. Θέλουν να παραμείνουν αυτοί οι κυνηγοί και μόλις δουν  γυναίκα να κάνει το πρώτο βήμα, γυρίζουν την πλάτη και το βάζουν στα πόδια! Ναι, υπάρχουν και αυτοί! Είναι εκείνοι οι άντρες που εμείς οι γυναίκες τους αποκαλούμε Άντρες με Α κεφαλαίο χωρίς φυσικά να έχουμε συνειδητοποιήσει ότι το λάθος είναι εξ ‘ολοκλήρου δικό μας!

Δεν διαγράφω από το μυαλό μου ότι κάποτε τα βήματα μιας σχέσης ήταν ένα τηλέφωνο, ένα ραντεβού, μια βόλτα και αν όλα πήγαιναν καλά  η υπέροχη σχέση έχουν δώσει την θέση τους στο Facebook,,ψεύτικα λουλούδια μέσω τοίχου και φυσικά άπειρες συνομιλίες διαδικτυακού chat. Αλλά σε αυτή την περίπτωση φταίνε και οι δύο πλευρές! Δεν είναι οι άντρες μόνο πλέον αυτοί που περνάνε άπειρες ώρες μπροστά από μία οθόνη αλλά και οι γυναίκες!

Και αναρωτιέμαι φταίει η ισότητα των δύο φύλων; Φταίνε οι άντρες που πλέον δεν έχουν τόσα «κότσια» ώστε να αρχίσουν να φλερτάρουν ή φταίνε οι γυναίκες που το είδαν τόσο κυνηγοί;

Όποιος και να φταίει το συμπέρασμα είναι ένα για μένα: ότι χάνεται όλη η μαγεία μιας φυσιολογικής σχέσης, το καρδιοχτύπι του έρωτα και όλα τα προκαταρκτικά μιας όμορφης σχέσης, γιατί αν μια γυναίκα κάνει το πρώτο βήμα, να είστε σίγουρες ότι ο άντρας σε χρόνο αστραπή θα κάνει το δεύτερο……..

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.