Secret Must logo

Οι πιο σοβαροί λόγοι για μια γυναίκα να χωρίσει έναν άντρα

Οι πιο σοβαροί λόγοι για μια γυναίκα να χωρίσει έναν άντραΣοβαροί λόγοι που μια γυναίκα θα χωρίσει έναν άντρα έστω κι αν είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του!

Όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν να τελειώσουν μια σχέση, μπορεί να είναι μια πολύ συναισθηματική και έντονη κατάσταση. Αφότου δεσμευτείτε σε κάποιον άλλο και να μοιράζεστε τη ζωή σας μαζί του, πως θα μπορούσε να μην είναι δύσκολο να τους αφήσετε να φύγουν;

Ενώ ο καθένας μας ψάχνει για ορισμένες ποιότητες και διαφορετικά πράγματα σε έναν σύντροφο, όταν πρόκειται για τις γυναίκες, συχνά δεσμεύονται πιο γρήγορα σε μία σχέση απ” ότι οι άνδρες. Οι άνδρες τείνουν να είναι πιο προσεκτικοί επειδή είναι πιο πιθανό να σκεφτούν το ενδεχόμενο να πληγωθούν από έναν χωρισμό. Αντίθετα, όταν μια γυναίκα ερωτεύεται, δεν διστάζει και αφήνεται ολοκληρωτικά.

Ταυτόχρονα, αν μια γυναίκα αισθάνεται ότι είναι σε μια σχέση που δεν οδηγεί πουθενά ή που δεν της κάνει καλό, δεν θα διστάσει να το τελειώσει. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα θα επιλέξει να αφήσει τον άντρα που αγαπά. Το συνοδευτικό βίντεο καλύπτει δώδεκα από αυτούς και πέντε εξετάζονται πιο κάτω:

1) Ο σύντροφός της στερείται αυθορμητισμού

Οι άνδρες συχνά βολεύονται σε πολύ προβλέψιμη ρουτίνα και ακολουθούν ορισμένα πρότυπα, καθώς γερνούν. Μπορούν να αναπτύξουν το δική τους τρόπο να κάνουν πράγματα – και αυτό δεν είναι πρόβλημα – αλλά οι γυναίκες χρειάζονται λίγο αυθορμητισμό μια στο τόσο. Το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά καταντάει βαρετό. Δεν υπάρχει ενθουσιασμός στο αναμενόμενο. Οι άνδρες πρέπει να κάνουν κάτι ιδιαίτερο και παρορμητικό για τη γυναίκα τους. Βγάλτε την έξω στο αγαπημένο της εστιατόριο, αγοράστε της κάτι ωραίο, σερβίρετε πρωινό στο κρεβάτι, γράψτε της ένα γλυκό σημείωμα.

2) Σημαντική/ες Αλλαγή/ες

Οι άνδρες και οι γυναίκες γερνούν διαφορετικά και υπάρχουν ορισμένες σημαντικές στιγμές που μια γυναίκα μπορεί να περνάει. Αυτές περιλαμβάνουν τα παιδιά της να μετακομίζουν εκτός σπιτιού, η εμμηνόπαυση, η φροντίδα των γονιών της, καθώς και άλλα σημαντικά ορόσημα που μπορεί να προκύψουν, όπως ασθένειες ή ένας αιφνίδιος θάνατος στην οικογένεια. Αν ο άνθρωπός της δεν είναι στο πλευρό της να την υποστηρίξει, τότε γιατί να επιλέξει να μείνει μαζί του;

3) Ο σύντροφός της απουσιάζει

Όταν ένας άντρας πάντα φεύγει και κάνει πράγματα μόνος του, μια γυναίκα γρήγορα θα κουραστεί και θα τον αφήσει. Οι γυναίκες χρειάζονται κάποιον που μπορούν να εμπιστευθούν για να είναι στο πλευρό τους όταν τους χρειάζονται περισσότερο. Μια γυναίκα δεν χρειάζεται έναν άντρα ο οποίος είναι κολλημένος πάνω της, αλλά ούτε και κάποιον που βλέπει σπάνια.

4) Μοναξιά

Όταν μια γυναίκα αισθάνεται μόνη της, μην περιμένετε να μείνει μαζί σας. Οι γυναίκες χρειάζονται έναν άνθρωπο που είναι παρόν όχι μόνο σωματικά, αλλά και συναισθηματικά, ψυχικά και πνευματικά. Ποθούν μια βαθύτερη σύνδεση που πηγαίνει πέρα από το επιφανειακό. Ως εκ τούτου, όταν μια σχέση δεν έχει ουσιαστική συνομιλία, αγάπη και προσοχή, τότε δεν έχει λόγο να μείνει.

5) Αισθάνεται δεδομένη

Τίποτα δεν σκοτώνει τη σπίθα μεταξύ ενός άνδρα και της γυναίκας γρηγορότερα από την έλλειψη επικοινωνίας. Αυτό οδηγεί συχνά τις γυναίκες να αισθάνονται σαν να μην τις αναγνωρίζουν και ότι τις θεωρούν δεδομένες. Οι σχέσεις είναι αμφίδρομοι δρόμοι και κάθε άνθρωπος πρέπει να σηκώσει το δικό τους βάρος. Οι άνδρες πρέπει να δείξουν ότι νοιάζονται και ότι εκτιμούν τη γυναίκα στη ζωή τους.

Πηγή: newsone.gr

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.