Secret Must logo

Τι να μην φάτε αν θέλετε να απολαύσετε μια ερωτική βραδιά

Τι να μην φάτε αν θέλετε να απολαύσετε μια ερωτική βραδιά Παγωτό

Αν και μερικοί το θεωρούν αφροδισιακό, ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού υποφέρει από δυσανεξία στην λακτόζη και στην καζεΐνη, μια δυσλειτουργία της πέψης που προκαλεί τα ‘κακά’ βακτήρια του εντέρου να αντιδρούν στις πρωτεΐνες και τα σάκχαρα. Αυτό με την σειρά του οδηγεί στην παραγωγή δύσοσμων αερίων που φυσικά δεν προάγουν την libido.

Τι να μην φάτε αν θέλετε να απολαύσετε μια ερωτική βραδιά Φασόλια

Περιέχουν ένα υδατάνθρακα που ονομάζεται ραφινόζη που δύσκολα διασπάται από τους περισσότερους οργανισμούς, και είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο τα φασόλια προκαλούν φούσκωμα, αέρια και δυσφορία.

ΓΤι να μην φάτε αν θέλετε να απολαύσετε μια ερωτική βραδιά λυκά ποτά, ηδύποτα

Τα ‘κακά’ βακτήρια στο έντερο κάνουν πάρτυ με τα σάκχαρα. Αν και φαντάζει ωραίο να ξεκινήσει κανείς το δείπνο του με ένα ηδύποτο, στην πραγματικότητα θα ενοχλήσει οποιονδήποτε έχει έστω και το παραμικρό πρόβλημα στο στομάχι. Άλλωστε δεν θα θέλατε με τίποτα να αρχίσετε να πεινάτε την πιο ακατάλληλη στιγμή λόγω των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

 

Τι να μην φάτε αν θέλετε να απολαύσετε μια ερωτική βραδιά Ζυμαρικά και τυρί

Ο συνδυασμός γλουτένης και γαλακτοκομικών μπορεί στην πραγματικότητα να είναι καταστροφικός για τον περισσότερο κόσμο. Αν είναι να δειπνήσετε σε ένα ρομαντικό ιταλικό εστιατόριο, σιγουρευτείτε πρώτα ότι το έτερον ήμισυ δεν έχει προβλήματα με την γλουτένη ή τα γαλακτοκομικά, αλλιώς θα είναι μια δύσκολη νύχτα.

 

Τι να μην φάτε αν θέλετε να απολαύσετε μια ερωτική βραδιά

Μπύρα

Ο λυκίσκος στην μπύρα είναι γνωστός στην ιατρική κοινότητα σαν κατευναστικός, που σημαίνει ότι θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και θα καλμάρει το νευρικό σας σύστημα. Αυτό είναι καλό. Δυστυχώς όμως οι ζύμες της μπύρας μπορεί να οδηγήσουν στην δημιουργία φουσκωμάτων και αερίων αν έχετε πρόβλημα με την γλουτένη.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε την κατάλληλη διάθεση για έρωτα, θυμηθείτε ότι το φαγητό έχει σοβαρή επίδραση στο πώς σκέφτεστε και αισθάνεστε. Ο εγκέφαλος είναι το κύριο μέσο διέγερσης, οπότε φροντίστε να δημιουργήσετε την κατάλληλη διάθεση και να ενισχύσετε την libido σας βρίσκοντας τους κατάλληλους συνδυασμούς τροφών για να το πετύχετε.

Πηγή:itrofi.gr

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.