Secret Must logo

98 εκατομμύρια Αμερικανοί έκαναν μολυσμένο εμβόλιο πολιομυελίτιδας και έχουν μολυνθεί με τον «ιό» του καρκίνου!

μολυσμένο εμβόλιο πολιομυελίτιδας

To CDC αφαίρεσε τη σελίδα όπου παραδέχεται ότι πάνω από 98 εκατομμύρια Αμερικανοί και 2 εκατομμύρια Έλληνες, έλαβαν μία ή περισσότερες δόσεις του εμβολίου, κατά της πολιομυελίτιδας μέσα στα προηγούμενα 8 χρόνια.

Στη διάρκεια αυτή, μέρος αυτού του εμβολίου αναφέρθηκε μολυσμένο με καρκίνο, προκαλώντας τον ιό του πολυόμματος με την ονομασία SV40.
Ο ιός SV40 είναι συντομογραφία του Simian vacuolating virus 40 ή Simian virus 40(ιός του πιθήκου).

O ιός του πολυόμματος, μεταδίδεται στα πρωτεύοντα θηλαστικά, δηλαδή και στους πιθήκους άλλα και στους ανθρώπους.  Η οικογένεια του ιού αυτοί έχει ενοχοποιηθεί ότι επεμβαίνει στο DNA των κυττάρων και προκαλεί  όγκο και καρκίνο.

Ο SV40 αναφέρεται ότι επηρεάζει την σωστή μετάδοση των γενετικών πληροφοριών στον κυτταρικό πολλαπλασιασμό, με αποτέλεσμα τον ανεξέλεγκτο κυτταρικό πολλαπλασιασμό και την οδήγηση σε καρκίνο.

O Michele Carbone, Επίκουρος καθηγητής της Παθολογίας στο Loyola University στο Σικάγο, έχει πρόσφατα απομονώσει τμήματα του SV-40 του ιού από ανθρώπινα  καρκινικά κύτταρα  των οστών και σε μια θανατηφόρο μορφή καρκίνου του πνεύμονα, που ονομάζεται μεσοθηλίωμα. Βρήκε SV-40 σε 33% των καρκίνων των οστών μελετήθηκαν οστεοσαρκώματος, στο 40% των άλλων καρκίνων των οστών, και το 60% των καρκίνων του πνεύμονα μεσοθηλιωμάτων, γράφει ο Geraldo Fuentes.

Ο Δρ Michele Carbone ανοιχτά αναγνώρισε ότι ο HIV / AIDS διαδόθηκε από το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β που παράγεται από την Merck & Co κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970.  Το 1972-1974 ήταν η πρώτη φορά, από τα αρχικά της μετάδοσης που ένας κορυφαίος ειδικός στον τομέα της παρασκευής εμβολίων και δοκιμών το παραδέχθηκε ανοιχτά ( Merck & Co. Liability for AIDS).

Η αποκάλυψη ήρθε μετά από τις συζητήσεις, για τα εμβόλια πολιομυελίτιδας, τα οποία ήταν μολυσμένα με τον ιό SV40 που προκάλεσε καρκίνο, διαπιστώθηκε ότι σχεδόν κάθε είδος είχε  μολυνθεί με ένεση. Πολλές αρχές παραδέχονται τώρα ενδεχομένως πιο πολύ, ότι τα περισσότερα είδη καρκίνων σε όλο των κόσμο, προήλθαν από τον Salk και Sabin που είναι  εμβόλια πολιομυελίτιδας και εμβόλια ηπατίτιδας Β, που παράγεται για πιθήκους και χιμπατζήδες.

Λέγεται ότι το μεσοθηλίωμα είναι αποτέλεσμα της έκθεσης στον αμίαντο, αλλά η έρευνα αποκαλύπτει ότι 50% από την τρέχουσα των μεσοθηλιωμάτων που αντιμετωπίζεται πλέον, δεν οφείλεται σε αμίαντο αλλά μάλλον ο ιός SV-40 ανήκει στον εμβολιασμό πολιομυελίτιδας. Επιπλέον, σύμφωνα με ερευνητές από το Ινστιτούτο Ιστολογίας και γενική εμβρυολογίας του Πανεπιστημίου της Ferrara, ο SV-40 έχει μετατραπεί σε μια ποικιλία άλλων όγκων. Μέχρι το τέλος του 1996, δεκάδες επιστήμονες διαπίστωσαν οτι ο SV40 βρέθηκε σε ποικίλες μορφές καρκίνου των οστών και σε ένα ευρύ φάσμα των καρκίνων εγκεφάλου, που είχε αυξηθεί 30% κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 20 ετών.

Ο ιός SV-40 εντοπίζεται τώρα σε όγκους που έχουν αφαιρεθεί από ανθρώπους, που ποτέ δεν εμβολιάστηκαν με το μολυσμένο εμβόλιο. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι όσοι είχαν μολυνθεί από το εμβόλιο μπορεί να εξάπλωναν τον SV40.

Αμέσως μετά την ανακάλυψή του, ο SV40 ταυτίστηκε με την προφορική μορφή του εμβολίου της πολιομυελίτιδας που παράγεται μεταξύ 1955 και 1961  από την American Home Products (dba Lederle). Διαπιστώθηκε ότι η τεχνική που χρησιμοποιείται για την αδρανοποίηση του ιού της πολιομυελίτιδας στο ενέσιμο εμβόλιο, μέσω φορμαλδεΰδη, δεν σκοτώνει αξιόπιστα τον SV40.

Μόλις δύο χρόνια πριν, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναγνώρισε τη φορμαλδεΰδη ως καρκινογόνα ουσία και παραδέχθηκε ότι η χημική στυρόλιο μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Ωστόσο, η ουσία εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμα σχεδόν σε κάθε εμβόλιο.

Σύμφωνα με το αυστραλιανό Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας, λιγότερο από το 20%, αλλά ίσως περισσότερο από το 10% του γενικού πληθυσμού μπορεί να είναι ευπαθή σε φορμαλδεΰδη και μπορεί να αντιδράσει έντονα σε οποιοδήποτε επίπεδο έκθεσης. Πιο επικίνδυνα από ότι οι περισσότερες χημικές ουσίες στα 5 από τα 12 συστήματα ταξινόμησης, σε τουλάχιστον 8 Ομοσπονδιακές ρυθμιστικές λίστες, κατατάσσεται ως μία από τις πιο επικίνδυνες ενώσεις (χειρότερη 10%) για τα οικοσυστήματα και την υγεία του ανθρώπου (Environmental Defense Fund).

Στο σώμα, η φορμαλδεΰδη μπορεί να προκαλέσει πρωτεΐνες που θα συνδεθούν αμετάκλητα στο DNA. Πειραματόζωα που εκτέθηκαν σε δόσεις της φορμαλδεΰδης, εισπνέοντας την κατά τη διάρκεια της ζωής τους, έχουν αναπτύξει περισσότερους καρκίνους της μύτης και του λαιμού.

Τα πραγματικά περιστατικά που αναφέρονται στην ιστοσελίδα CDC για το SV40:

  • Ο SV40 είναι ένας ιός που έχει βρεθεί σε κάποια είδη πιθήκου.
  • Ο SV40 ανακαλύφθηκε το 1960. Λίγο αργότερα, ο ιός βρέθηκε στο εμβόλιο της πολιομυελίτιδας.
  • Ο SV40 ιός έχει βρεθεί σε ορισμένους τύπους καρκίνου στους ανθρώπους.

 

Πρόσθετα στοιχεία:

  • Στη δεκαετία του 1950, πήρανε μολυσμένα κύτταρα με τον ιό SV40 από το νεφρό του πιθήκου Μακάκα, και χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή εμβολίων πολιομυελίτιδας.
  • Δεν είναι όλες οι δόσεις του IPV μολυσμένες. Εκτιμάται ότι 10-30 εκατομμύρια άτομα έλαβαν πραγματικά ένα εμβόλιο που περιείχε SV40. Εκατομμύρια άνθρωποι έλαβαν πράγματι ένα εμβόλιο που περιείχε SV40.
  • Ορισμένα στοιχεία δείχνουν ότι η παραλαβή των μολυσμένων εμβολίων πολιομυελίτιδας, μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.

Μια μεγαλύτερη προοπτική για τους αεροψεκασμούς και την άμυνα του SV40

Το Defense Sciences Office of the Pathogen Countermeasures Program, στις 23 Σεπτεμβρίου 1998 χρηματοδοτήτε το Πανεπιστήμιο του Michigan, κύριος ερευνητής ο Δρ James Baker και ο νεότερος Δρ Baker, διευθυντής του Michigan στην νανοτεχνολογία στο Ινστιτούτου ιατρικής και βιολογικών επιστημών, υπό διάφορες επιχορηγήσεις της DARPA. Ο Δρ Baker ανέπτυξε και επικεντρώθηκε στην πρόληψη των παθογόνων παραγόντων που εισέρχονται στο ανθρώπινο σώμα και είναι ένας σημαντικός στόχος για την ανάπτυξη αντισταθμιστικών μέτρων για βιολογικό πόλεμο. Το ερευνητικό πρόγραμμα προσπάθησε να αναπτύξει ένα σύνθετο υλικό, που θα χρησιμεύσει ως ένα παθογόνο φράγμα αποφυγής και μετα-έκθεσης θεραπευτικού παράγοντα, ο οποίος πρέπει να εφαρμόζονται με συγκεκριμένο τρόπο στο δέρμα και τους βλεννογόνους. Το σύνθετο υλικό διαμορφώθηκε μετά από το ανοσοποιητικό σύστημα, διότι εμπεριέχει την περιττή, μη ειδική και συγκεκριμένες μορφές άμυνας παθογόνων και αδρανοποίησης. Αυτό το σύνθετο υλικό χρησιμοποιείται τώρα σε πολλά ρινικά εμβόλια και ελέγχου του φορέα μέσω της χρήσης των υδρο-τζελ, νανοσίλικων-τζελ και ενεργοποιητικά υλικά σε εμβόλια.

Μέσω της έρευνας του Δρ Μπέικερ στο Πανεπιστήμιο του Michigan ανέπτυξε δενδριτικά πολυμερή και την εφαρμογή τους στην ιατρική και βιολογική επιστήμη. Παράλληλα αναπτύχθηκε ένα νέο διάνυσμα, σύστημα μεταφοράς γονιδίων, χρησιμοποιώντας συνθετικά πολυμερή. Οι μελέτες έχουν δώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα και έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την βάση μεταφοράς της γονιδιακής θεραπείας. Τα δενδριμερή είναι μέγεθος νανομέτρων, υδατοδιαλυτά πολυμερή  που μπορούν να συζευχθούν σε πεπτίδια ή υδατάνθρακες και να ενεργήσουν ως μόρια δολωμάτων, να αναστέλλουν τη σύνδεση των τοξινών και των ιών στα κύτταρα. Μπορούν να ενεργούν επίσης ως συγκρότημα και να σταθεροποιήσουν το γενετικό υλικό, για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, όπως «στο πραγματικό χρόνο ή στη καθυστερημένη μεταφορά γονιδίων». Μέσω του Δρ Μπέικερ, σε μια πρωτοποριακή έρευνα πολλοί κατασκευαστές φαρμακευτικών και βιολογικών φυτοφαρμάκων μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις αρχές DNA εμβόλια συγκεκριμένες εφαρμογές που ενσωματώνουν τον ιό του πιθήκου  SV40.

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ

Το 2006 ο Michael Greenwood έγραψε ένα άρθρο για το Yale School of Public Health με τίτλο, «ο αεροψεκασμός μειώνει αποτελεσματικά την συχνότητα εμφάνισης του ιού του δυτικού Νείλου (WNV) στον άνθρωπο.» Tο άρθρο σημείωνε ότι η συχνότητα εμφάνισης σε ανθρώπινα κρούσματα ιού του δυτικού Νείλου μπορεί να μειωθεί σημαντικά μέσω μεγάλης κλίμακας εναέριου ψεκασμού που στοχεύει σε ενήλικα κουνούπια, σύμφωνα με έρευνα από το Yale School of Public Health και το τμήμα της δημόσιας υγείας της Καλιφόρνιας.

Σύμφωνα με την εντολή για τη διενέργεια αεροψεκασμών για συγκεκριμένους φορείς που αποτελούν απειλή για την ανθρώπινη υγεία, εναέρια τα εμβόλια είναι γνωστά ως DNAWest Nile Virus Aerial Spraying Vaccine Enhancements and Recombinant Vaccine against WNV (εμβόλια βελτίωσης και συνδυασμένα εμβόλια κατά του WNV). Μπορούν να δοκιμαστούν ή να χρησιμοποιηθούν για την «προστασία» στους ανθρώπους. Τα DNA Vaccine Enhancements and Recombinant χρησιμοποιούν ειδικά ιογενή καψίδια με ιό Epstein-Barr με διάφορα ανθρώπινα συμπληρώματα, κατηγορίας ΙΙ ενεργοποιητές που εξουδετερώνουν τα αντισώματα. Το ανασυνδυασμένο εμβόλιο κατά του WNV χρησιμοποιεί Rabbit Beta-globulin ή το poly-(Α) σηματοδοτεί τον ιό SV40. Στις πρώτες μελέτες του διαπιστώθηκε ότι οι μελέτες με αρνητικό αποτέλεσμα θα χρησιμοποιηθούν για μελλοντική αναπτυξιακή έρευνα στην γονιδιακή θεραπεία. Κατά τη διάρκεια των μελετών της poly-(Α) η σηματοδότηση του την SV40 για τα εμβόλια του WNV, παρατηρήθηκε ότι ο WNV βρίσκεται αδρανή στα άτομα που είχαν εκτεθεί σε ανεμοβλογιά. Έτσι μετά από έκθεση σε εναέρια εμβόλια WNV το δυναμικό για την απελευθέρωση του ιού της ανεμοβλογιάς, θα προκαλέσει μεγαλύτερο κίνδυνο για έρπητα ζωστήρα στους ενηλίκους.

ΕΝΑΕΡΙΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ στη ΚΑΛΙΦΌΡΝΙΑ για WNV και SV40

Από τον Φεβρουάριο του 2009 έως σήμερα, οι αεροψεκασμοί για το WNV παρουσιάζονται σε μεγάλες πόλεις στην πολιτεία της Καλιφόρνιας. Κατά τον ψεκασμό του Anaheim, CA. μια καυκάσια γυναίκα (ηλικίας 50 ετών) εκτέθηκε σε βαρύ ψεκασμό, κατά τη διάρκεια καθημερινής άσκησης, περπάτημα για πολλά χιλιόμετρα. Υπήρξε βαριά δραστηριότητα με ελικόπτερα για αρκετές ημέρες σε αυτόν τον τομέα. Μετά τον ψεκασμό, βίωσε ελαφρύ πονοκέφαλο, ναυτία, μυαλγίες και χαμηλός πόνος στην πλάτη. Αξιολογήθηκε για τοξικολογικοί μηχανισμούς που συσχετίζονταν µόνιµα λόγω εναέριων ψεκασμών, αξιοποιώντας προηγμένες δοκιμές βιολογικές παρακολούθησης. Τα αποτελέσματα των δοκιμών που περιλαμβάνονται σε συγκροτήματα πρωτεϊνών αξιοποιώντας απάντηση σε συνδυασμό πρωτεΐνης (PCR) μεθόδων δοκιμών ήταν θετικά για KD-45. KD-45 είναι το συγκρότημα της πρωτεΐνης για τον ιό Simian της πράσινης μαϊμού SV-40. Πρόσθετες δοκιμές πραγματοποιήθηκαν για ιό Epstein – Barr capside και ιό Cytomeglia που χρησιμοποιούνται στην εμβιομηχανική για συστήματα παράδοσης γονιδίων μέσω ιογενή φακέλου πρωτεϊνών και τεχνολογία στο φάκελο adenoviral πρωτεϊνών. Η 50χρονη ήταν θετική και στα δύο? αναφέροντας μια εξαιρετικά πιθανή έκθεση σε ένα σύστημα παράδοσης του εμβολιασμού DNA που εισπνέεται ρινικά.

Το ερώτημα του αιώνα είναι πόσοι άλλοι ιοί και τοξίνες βρίσκονται καθημερινά στα σημερινά εμβόλια που θα τα βρούμε σε μερικές δεκαετίες;

Dave Mihalovic είναι ένας Naturopathic γιατρός που ειδικεύεται στην έρευνα για ένα εμβόλιο, πρόληψη του καρκίνου και μια φυσική προσέγγιση στη θεραπεία.

 

Πηγη: Realfarmacy

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.