Secret Must logo

«Ο Άγιος Βασίλης στη Χώρα του Ποτέ»

Μια ξεχωριστή γιορτινή-πολυμορφική διοργάνωση, που μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια σειρά από εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις θα γίνει στο Εθνικό Στάδιο Χανίων από τις 15/12 έως τις 2/01 με πρωτοβουλία της ιδιωτικής εταιρίας Creta Οργανωτική.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου θα γίνει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, αναπαράσταση φάτνης μεγάλων διαστάσεων (30-40 τ.μ.)

Το θεματικό χωριό του Άγιου Βασίλη, τα περίπτερα με είδη δώρων, τα παιχνίδια, το φαγητό και φυσικά τα παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους (καρουζέλ, κλόουν, παραστάσεις τσίρκου, φιγούρες, παιδότοπος, τρενάκια πειρατικό καράβι, φουσκωτά, Cinema 9D) και άλλα πολλά ΔΩΡΕΑΝ για τους μικρούς μας φίλους  θα τους ξετρελάνουν!

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα πλαισιώνεται καθημερινά με επωνύμους και καταξιωμένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα. 18 ημέρες με ξεχωριστό παλμό για να διασκεδάσουμε όλοι!

Μείνετε συντονισμένοι για τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης με την ορχήστρα του έρχεται στο Εθνικό στάδιο Χανίων στα πλαίσια της έναρξης του Χριστουγεννιάτικου χωριού που ανοίγει τις πύλες του σε μικρούς και μεγάλους τη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου!

Την επόμενη μέρα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου θα βρεθούν στον στάδιο των Χανίων οι αγαπημένοι καλλιτέχνες της trap σκηνής SNIK και MENTE FUERTE για μια μοναδική εμφάνιση στην σκηνή του Χριστουγεννιάτικου χωριού.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.