Secret Must logo

«Ο Μύλος των ξωτικών»

milos ksotikwn2Τρίκαλα… σαν παραμύθι

Στις 29 Νοεμβρίου ανοίγουν οι πύλες του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου πάρκου της Ελλάδας!

 

Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι ξετυλίγεται φέτος για τρίτη χρονιά στην πόλη των Τρικάλων. Ο Αι Βασίληs, τα ξωτικά του, ο «καλός Σκρούτζ» και η όμορφη «Νεράιδα Βιολάντα» ετοιμάζουν το μεγαλύτερο Εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών και γλυκισμάτων. Επέλεξαν ένα μαγικό τόπο… τον παλιό «Μύλο Ματσόπουλου», δημιούργησαν ένα υπέροχο χωριό, ζεστό και φιλόξενο, και το μεταμόρφωσαν σε έναν παραμυθένιο… «Μύλο των Ξωτικών».

Από τις 29 Νοεμβρίου 2013, τα παλιά φουγάρα παίρνουν μπροστά και σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές. Τα γρανάζια λαδώνονται, οι μηχανές επισκευάζονται και διαμορφώνονται κατάλληλα για να φτιάξουν όσα περισσότερα παιχνίδια και γλυκά μπορούν. Οι Μύλοι ξεκινούν να δουλεύουν και παράγουν το πολυπόθητο υλικό για όλες τις γευστικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Στον παλιό Μύλο θα ετοιμαστούν όλα τα δώρα που θα μοιράσει φέτος ο Αι Βασίλης και τα ξωτικά του.

Για 38 ολόκληρες ημέρες (έως τις 5 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ) ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών και οι αναρίθμητοι βοηθοί του σας περιμένουν στο ομορφότερο χωριό και μεγαλύτερο Εργοστάσιο του Aι Βασίλη, που όμοιό του δεν είδατε ποτέ. Δημιούργησαν έναν χώρο, χαράς, δημιουργίας, ελπίδας και γλυκών Χριστουγεννιάτικων τοπικών γεύσεων.milos ksotikwn3

Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-Trikala Α.Ε. και εκατοντάδες δημότες εθελοντές ανοίγουν της αγκαλιά τους για όλους τους επισκέπτες τους. Επιπλέον οι τοπικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες της περιοχής αναλαμβάνουν μια μεγάλη πρωτοβουλία και υποδέχονται τους φιλοξενούμενους μας με απίστευτες εκπτώσεις και ποιοτικές παροχές.

Πρέπει να σημειώσουμε πως εδώ και αρκετές ημέρες, τα συνεργεία του Δήμου βρίσκονται υπ’ ατμόν! Από τις πρώτες πρωινές ώρες, σχεδόν αδιάκοπα, βρίσκονται στο πάρκο προκειμένου να δημιουργήσουν μοναδικές κατασκευές που θα «μεταφέρουν» τους επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, στο.. ζωντανό παραμύθι του «Μύλου των Ξωτικών»!

Ελάτε, για να ζήσουμε παραμυθένιες στιγμές..

 

milosksotikwn1

Για πληροφορίες σχετικά με τον «Μύλο των Ξωτικών», επικοινωνήστε:

Info: 24310 38890 – 24310 74442 & 24310 22899

email: info@milosxotikon.gr

website: www.milosxotikon.gr

facebook.com/milosxotikon.gr

instagram.com/milosxotikon

youtube.com/milosxotikon

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.