Secret Must logo

Τεχνικοί «Μαϊμού» της ΔΕΗ ξάφρισαν ηλικιωμένους

Τεχνικοί «Μαϊμού» της ΔΕΗ ξάφρισαν ηλικιωμένουςΔιπλό χτύπημα κατάφεραν οι αστυνομικοί του τμήματος Τυρνάβου στους απατεώνες που προσποιούνται τους υπαλλήλους της ΔΕΗ για να ξαφρίζουν ανυποψίαστους ηλικιωμένους με το πρόσχημα ότι τα σπίτια τους κινδυνεύουν από βλάβη στον ηλεκτρικό πίνακα που θα μπορούσε να προκαλέσει πυρκαγιά.

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν αρχικά έξι περιπτώσεις κλοπών που είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας αλλά και στη βορειοανατολική Αττική από τον Οκτώβριο του 2016 ως τον περασμένο Μάρτιο και ταυτοποίησαν τους τέσσερις δράστες ηλικίας 23 ως 26 χρόνων, οι οποίοι είχαν αρπάξει από τα θύματά τους συνολικά 27.040 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες και κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Από την έρευνα του τοπικού αστυνομικού τμήματος, ταυτοποιήθηκε και ένας μοναχικός απατεώνας που επίσης παρίστανε τον υπάλληλο της ΔΕΗ. Ο 48χρονος Έλληνας μπήκε την Παρασκευή στο σπίτι ενός 78χρονου στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, τάχα για να επιδιορθώσει βλάβη στον ηλεκτρικό πίνακα, αλλά μετακίνησε τις βαριές συσκευές του σπιτιού εγκλωβίζοντας τον ηλικιωμένο στην κουζίνα. Έτσι, έψαξε ανενόχλητος τα δωμάτια, όπου βρήκε 1.200 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή αλλά δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί.

Πηγή: zougla.gr

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.