Secret Must logo

Με το 2ο Anixi Marathon Beach Handball Tournament ολοκληρώνεται το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball.

Με το 2ο Anixi Marathon Beach Handball Tournament ολοκληρώνεται το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball.Ο Α.Ο. Άνοιξης υποδέχεται τους φίλους του Beach Handball, στο Beach Bar Sailing The Club στη παραλία Σχοινιά από 21 έως 23 Ιουλίου στο 6ο και τελευταίο τουρνουά της προκριματικής φάσης του 18ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών.

To διεθνές τουρνουάAnixi Marathon Beach Handball Tournamentσυνδιοργανώνουν μαζί με τον Α.Ο Άνοιξης,  η Επιτροπή Beach Handball της ΟΧΕ, ο Δήμος Μαραθώνα και ο Σύνδεσμος Προστασίας Ανάπλασης Πεντελικού «ΣΠΑΠ» με την χορηγικη υποστύριξη των συμπληρωμάτων διατροφής DELOUSIL. Στο τουρνουά παίρνουν μέρος 16 ομάδες και περισσότεροι από 165 αθλητές. Οι κορυφαίες ελληνικές ομάδες ανδρών και γυναικών (Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, Απόλλων Καλαμαριάς, ΓΑΣ Κιλκις, Θρακομακεδόνες, Σπάρτακος, ΑΟ Καστοριάς, ΓΣ Δράμας) αλλά και 3 ομάδες από την Κύπρο («University of Cyprus» στην κατηγορία ανδρών και «MegaBet Plus Ladiez» και «GAP Vassilopoulos Ladies» στην κατηγορία γυναικών), θα δώσουν 47 αγώνες και υπόσχονται συναρπαστικές μάχες και εντυπωσιακό θέαμα στην καυτη άμμο.

Με το 2ο Anixi Marathon Beach Handball Tournament ολοκληρώνεται το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball.Ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων της Αττικής, μετά την ολοκλήρωση των 5 τουρνουά του φετινού πρωταθλήματος σε Κάλαμο, Πάρο, Λίμνη Βεγορίτιδα, Αλεξανδρούπολη και Κατερίνη, βρίσκεται τόσο με την ανδρική όσο και με τη γυναικεία ομάδα του, στις 4 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και διεκδικεί για 2η συνεχόμενη χρονιά την ταυτόχρονη πρόκριση των ομάδων στο Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Φέτος το Final Four  θα διεξαχθεί στην Αττική 22-23 Ιουλίου παράλληλα με το «Anixi Marathon Beach Handball Tournament» στις εγκαταστάσεις του Sailing The Club”. Ο Α.Ο. Άνοιξης περιμένει στην παραλία του Σχοινιά τους φίλους του συλλόγου αλλά και του θεαματικότερου αθλήματος στην άμμο να απολαύσουν συναρπαστικούς αγώνες και να στηρίξουν τις ομάδες , στην προσπάθεια τους για την κατάκτηση μεταλλίου.

Με το 2ο Anixi Marathon Beach Handball Tournament ολοκληρώνεται το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball.

Βασικοί υποστηρικτές των ομάδων του ΑΟ Άνοιξης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Handball είναι η ΑΜΚΕ Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας «ΑΙΓΕΑΣ» του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου , τα ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΕΒΕ «DIONYSSOMARBLE» και τα συμπληρώματα διατροφής “DELOUSIL”.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.