Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 21/7 – 27/7

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΚαλή εβδομάδα φίλες κι φίλοι μου. Μπήκαμε στο γενέθλιο μήνα του λέοντα και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, έχουμε όλοι πολύ καλά πράγματα να περιμένουμε. Τα πάντα όμως θέλουν μέτρο και σύνεση. Ας κινηθούμε με γνώμονα την λογική πρώτα και μετά με το συναίσθημα. Όμορφο καλοκαιράκι μπροστά μας κι ας ασχοληθούμε λίγο παραπάνω, με την οικογένεια και τους φίλους αλλά και για μας, να κάνουμε ότι καλύτερο για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, για τον χειμώνα που έρχεται.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά σας φίλες και φίλοι μου, για την εβδομάδα που ξεκινά αλλά και για όλο σχεδόν το καλοκαίρι. Αφήστε τον εαυτό σας να χαρεί, να ξεκουραστεί και να διασκεδάσει, γιατί έχετε περάσει αρκετά δύσκολα τελευταία. Στον επαγγελματικό σας χώρο, αναγνώριση και καταξίωση προβλέπεται. Στα ερωτικά σας νομίζω θα είσαστε πιο καλά από ποτέ. Φλερτ και σχέσεις είναι στο προσκήνιο κι εσείς μες την τρελή χαρά. Οικονομικά κέρδη κι έξτρα έσοδα προβλέπονται.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Η οικογένεια, το σπίτι και η ακίνητη περιουσία είναι για σας αυτή την εβδομάδα, τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Μπορείτε να έχετε τις καλύτερες εξελίξεις, σε αυτά τα θέματα και να αισθανθείτε, τυχεροί/ες κι ευλογημένοι/ες. Ακόμα κι ο έρωτας θα έχει για σας πρωταγωνιστικό ρόλο, φίλοι και φίλες μου. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και μην φοβάστε, να κάνετε και κάτι παραπάνω. Δεσμεύσεις ευνοούνται και σχέσεις, εδραιώνονται και γίνονται πιο σημαντικές για σας.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ: Όλα τα δύσκολα τα έχετε αφήσει πίσω, φίλες και φίλοι μου. Αυτή την εβδομάδα αυτό θα φανεί πολύ περισσότερο και θα σας κάνει να σκέπτεστε πιο πολύ, διακοπές, ξεγνοιασιά και καλοπέραση. Αποφάσεις για αλλαγές στην ζωή σας, θα ήταν καλύτερο να τις πάρετε μετά τα μέσα του Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε φροντίστε να διατηρήσετε καλά όλα αυτά που έχετε, να κρατήσετε ότι πραγματικά σας χρειάζεται και να δώσετε χαρά και ξεκούραση στον εαυτό σας.

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολύ καλή εποχή και για σας, φίλοι και φίλες μου. Ειδικά μετά τις 25 του μήνα όλα, θα είναι καλύτερα και πολύ πιο λαμπερά για σας. Αυτή η εβδομάδα έχει για σας  καλές επαγγελματικές συναντήσεις και συμφωνίες και νέα ανοίγματα. Ο έρωτας τα φλερτ και οι κοινωνικές επαφές είναι για σας στο φόρτε τους, γι αυτό κάντε επιλογές για καλύτερη πορεία της ζωής σας. Αφήστε τα δύσκολα και τα θλιβερά πίσω και χαρείτε όσο γίνεται περισσότερο το υπόλοιπο καλοκαιράκι.

 

leonΛΕΩΝ: Χρόνια πολλά αγαπημένα μας λιονταράκια. Αυτός ο γενέθλιος μήνας σας, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Ότι ζητήσει η ψυχή σας μπορείτε να το έχετε και αυτή την εβδομάδα, αλλά και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Ο έρωτας σας κλείνει πονηρά το μάτι, αλλά και σχέση από παρελθόν που δεν είχε την καλύτερη εξέλιξη και τύχη, μπορείτε να αναθερμάνετε. Προσοχή όμως γιατί απ την χαρά και τον ενθουσιασμό σας μπορεί, να κάνετε παραπάνω έξοδα και σπατάλες. Κλειστό όσο γίνεται το πορτοφολάκι σας και ορθάνοιχτη η καρδούλα σας. Αφήστε τον εαυτό σας όσο πιο χαλαρά γένεται και τον αυθορμητισμό σας να σας κατευθύνει. Μην είστε όμως καυστικοί/ες και προκλητικοί/ες. Μπορείτε ακόμα να κλείσετε καλές επαγγελματικές συμφωνίες, να ζητήσετε καλύτερη αμοιβή για ότι κάνετε και να κερδίσετε μια καλύτερη θέση. Να μην πάρετε ρίσκο για θέματα που δεν είστε απόλυτα σίγουροι/ες και να σκέπτεστε, πριν αποφασίσετε. Μέχρι και το τέλος αυτής της χρονιάς θα βρίσκεστε σε ευνοϊκή θέση. Εκμεταλλευτείτε το.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλές και καλές επαγγελματικές ανησυχίες κρύβει αυτή η εβδομάδα, για σας φίλοι και φίλες μου. Η αλήθεια είναι ότι, κουραστήκατε και συγχυστήκατε αρκετά τον τελευταίο καιρό και δεν κερδίσατε και τίποτα, στον επαγγελματικό χώρο. Τώρα όμως έχουμε αλλαγές, πολύ καλές και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πολύ καλός  καιρός για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας, αλλά και να επιδοθείτε στην χαρά του ερώτα και του φλερτ. Αφήστε επιτέλους ελεύθερο τον εαυτό σας.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Τέλος στην αγωνία, το άγχος και την συναισθηματική ανασφάλεια και αστάθεια, φίλες και φίλοι μου. Αυτή η νέα εβδομάδα προβλέπει για σας, χαρούμενες, ερωτικές και συναισθηματικές εκπλήξεις. Με αισιοδοξία ξεκινάτε και πολύ καλή διάθεση, για τους/τις περισσότερες/ους από σας. Είστε οι ευνοημένοι του ζωδιακού κύκλου και με δράση και αγώνα, παίρνετε τα πάνω σας και κατακτάτε ότι πολύ επιθυμείτε. Μην κάνετε πισωγυρίσματα και μην αλλάζετε άποψη σε ότι σας έχει χαλάσει και πικράνει πολύ τελευταία.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τι να πω για σας, φίλοι και φίλες μου. Παρόλο που έχετε τον Κρόνο πάνω σας, δεν το βάζετε κάτω και αυτή την εβδομάδα, θα είστε μέσα στην θετική ενέργεια και την αισιοδοξία. Αγώνας ταχύτητας αυτές οι μέρες αλλά πολύ αποδοτικές κι επικερδείς. Τουλάχιστον στον επαγγελματικό τομέα η τύχη είναι με το μέρος σας. Τολμήστε επαφές που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα τολμούσατε και πάρτε ρίσκο για να αυξηθούν, κέρδη και πελατεία. Στα συναισθηματικά σας χαλαρώστε κι αφήστε τον χρόνο να κάνει τα ξεκαθαρίσματα του.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε σε δράση σχέδια και νέα πλάνα σε όλους τους τομείς, που σας απασχολούν. Αυτή τη νέα εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου μπορείτε να τονώσετε, την ψυχολογία σας και την αισιοδοξία σας και να κάνετε δυνατά βήματα και κινήσεις, στον ερωτικό και στον επαγγελματικό χώρο. Η μόνη προσοχή σας θα πρέπει να είναι, στις σπατάλες και στα υπερβολικά έξοδα, που μπορείτε να κάνετε. Όλα με μέτρο λοιπόν και αποφύγετε τις υπερβολές. Ένας νέος έρωτας δεν αποκλείεται να σας χτυπήσει την πόρτα, φτάνει κι εσείς να είστε έτοιμοι να το ζήσετε.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκουραστείτε επιτέλους, φίλες και φίλοι μου. Προγραμματίστε διακοπές και ξεγνοιασιά και ρίξτε το λιγάκι έξω. Αρκετά κουραστήκατε και δουλέψατε όλο αυτό το διάστημα. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα είναι πια πίσω σας και απαλλαγμένοι/ες από κάθε βάρος τα καταφέρνετε θαυμάσια μπορώ να πω. Ένας νέος έρωτας σας χρειάζεται και μετά θα είσαστε στα καλύτερα σας. Κρατηθείτε μακριά από πίεση, άγχος και στρες κι ελάτε κοντά με φίλους κι ανθρώπους που σας αγαπούν και σας νοιάζονται.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι υποχρεώσεις και οι ανάγκες δεν σταματούν ποτέ, φίλοι και φίλες μου. Αυτή την εβδομάδα όμως, απαιτείτε κι έχετε  να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε όσο γίνεται περισσότερο. Πολύ καλές απολαβές θα έχετε, από αγώνα που μπορεί να κάνετε και καλές και θετικές εξελίξεις προβλέπονται. Θα είστε πολύ συγκρατημένοι/ες αυτό το διάστημα αλλά και η ψυχολογία σας θα είναι σε καλά επίπεδα όπως και η τόλμη και η ψυχική σας δύναμη. Δώστε μια νότα ερωτικής αισιοδοξίας και περάστε,  όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφο σας.

 

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Μια καλή εποχή ξεκινάει και για σας, φίλοι και φίλες μου. Ευνοημένοι/ες για αρκετό διάστημα θα είστε και μπορείτε να προωθήσετε, επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και προτάσεις. Μπορείτε ακόμα να οργανώσετε καλύτερα την ζωή σας και να βάλετε μια τάξη σε ότι σας έχεις στενοχωρήσει στο παρελθόν. Ακόμα κι αναθέρμανση σχέσης προβλέπεται, αν έχει καλή υποδομή, η σχέση που δεν είχε την κατάλληλη εξέλιξη. Μέχρι και το τέλος του χρόνου θα έχετε την τύχη με το μέρος σας.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.