Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 28/7 – 3/8

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΚαλή εβδομάδα φίλες και φίλοι μου. Φτάνουμε σιγά σιγά προς το τέλος του Ιούλη και η αίσθηση , που μας μένει από αυτόν τον καλοκαιρινό μήνα, είναι γλυκόπικρη. Αν και δεν ήταν κακός μήνας, μας έφερε και κάποια μικρά εμπόδια, αλλά και αρκετές αλλαγές στα σχέδια μας. Πολλοί/ες από σας ίσως είστε ήδη σε διακοπές και να περάσετε όμορφα, εμείς που είμαστε ακόμη εδώ, ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε για την βδομάδα που ξεκινά.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Όμορφη εβδομάδα και αυτή για σας, φίλοι και φίλες μου. Λαμπερή σας τον ήλιο του καλοκαιριού φαίνετε και αποδοτική. Επωφεληθείτε κι αξιοποιήστε τις μικρές ευκαιρίες που θα σας δοθούν, στον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και στις, προσωπικές σας σχέσεις. Για σας τους ελεύθερους η τους αδέσμευτους, καινούργια πρόσωπα σας βγαίνουν και σχέσεις που μπορεί να έχουν και διάρκεια αλλά και ποιότητα. Φλερτ και ερωτικές περιπτύξεις σας περιμένουν και κατά το τέλος της, βραδιές με φίλους και οικογένεια θα σας δώσουν χαρά και αισιοδοξία.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Το ενδιαφέρον σας γι αυτήν εδώ την εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου θα στραφεί περισσότερο, στα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και στα οικονομικά σας οφέλη. Ίσως να έχετε αγχωθεί τελευταία γι αυτά και προσφέρονται λύσεις. Αν κλείσετε και λιγάκι το χεράκι σας, όλα θα πάνε μια χαρά. Τα συναισθηματικά σας είναι στο φόρτε τους και ο έρωτας, καλά κρατεί στην ζωή σας. Χαρείτε και ρίξτε το και λίγο έξω, γιατί όλοι γνωρίζουμε το πόσο σας αρέσουν, οι βολτίτσες και η καλοπέραση. Με λίγα η πολλά μπορείτε, να δώσετε μικρές χαρές στον εαυτό σας, που τόσο το χρειάζεστε.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ: Τι να πω για σας, φίλες και φίλοι μου απ τα καλά στα καλύτερα πάτε. Φίλοι, οικογένεια κι έρωτας όλα υπέρ σας. Αυτή εδώ οι εβδομάδα κρύβει κι όμορφες εκπλήξεις για σας προς το τέλος της. Αφήστε το άγχος και την αγωνία σας, για πράγματα και καταστάσεις για αργότερα και χαρείτε, τις ομορφιές που έχετε στην ζωή σας. Μια μικρή προσοχή στα έξοδα που κάνετε μόνο κι όλα, θα σας πάνε μια χαρά. Τα σοβαρά και τα δύσκολα τα αφήνεται, για αρχές φθινοπώρου φίλες και φίλοι μου. Ανοδική η πορεία σας έτσι κι αλλιώς.

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είδατε που ξημερώνουν και καλές μέρες, φίλοι και φίλες μου; Είδατε που οι κόποι και η προσπάθειες που έχετε κάνει, όλο αυτό τον καιρό επιβραβεύονται; Αυτή η εβδομάδα έχει κι άλλες καλές στιγμές, ευκαιρίες αλλά και εξελίξεις. Σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν και ιδιαίτερα, στα συναισθηματικά σας. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και δείτε, τι πραγματικά χρειάζεστε στην ζωή σας για να είστε, χαρούμενοι/ες κι ευτυχισμένοι/ες. Μην λεπτολογείτε τα πάντα και δείτε σε γενικές γραμμές τις καταστάσεις. Τολμήστε αλλαγές.

 

leonΛΕΩΝ: Χαρείτε φίλοι και φίλες μου, όλον αυτόν τον γενέθλιο μήνα σας και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες, που σας δίνονται και στα επαγγελματικά σας, αλλά και στα συναισθηματικά σας. Μην πιέζεται τον εαυτό σας με συμβιβασμούς κι εντάσεις και φροντίστε, να κρατήσετε κοντά σας ανθρώπους και σχέσεις που τις χρειάζεστε. Σε αυτά τα οικονομικά σας εστιάζετε το ενδιαφέρον αλλά και η προσοχή σας κι αυτό γιατί, δεν μπορείτε να ελέγξετε τις δαπάνες και τα περιττά σας έξοδα. Τα θέλετε όλα λόγω συναισθηματικής αστάθειας, με αποτέλεσμα να αδειάζει το πορτοφόλι και η τσέπη σας.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια εβδομάδα που έχει λίγο απ /όλα, φίλοι και φίλες μου αυτή που ξεκινά. Αν και σας βρίσκει μες το παράπονο και στην γκρίνια, για πράγματα που σας λείπουν κι έχετε από καιρό στερηθεί. Προς το τέλος της όμως όλα θα είναι πολύ καλύτερα κι εσείς , λαμπεροί/ες κι αισιόδοξοι/ες. Έχετε μάθει να συμβιβάζεστε με καταστάσεις και πράγματα κι αυτό σας βοηθάει πολύ. Ελάτε πιο κοντά με τον/την σύντροφο σας και διοργανώστε, τις διακοπές σας η κάποιες μικρές εξορμήσεις με φίλους. Δώστε στον εαυτό σας μικρές χαρές και γλυκές προσωπικές στιγμές και θα δείτε με άλλο μάτι την κατάσταση.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Αφήστε για λίγο δουλειά και τρέξιμο, φίλες και φίλοι μου και ασχοληθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, την οικογένεια σας και τα παιδιά. Αυτή η εβδομάδα προβλέπει για σας, νέες ευκαιρίες αν το θελήσετε και στα επαγγελματικά σας, αλλά και στα συναισθηματικά σας. Για όλα αυτά όμως εσείς θα πρέπει, να πάρετε την απόφαση για αλλαγές. Μην στέκεστε σε πράγματα και καταστάσεις που σας χαλάνε και τολμήστε να κάνετε ένα βήμα, πιο μπροστά. Να είστε σίγουροι/ες ότι δεν θα το μετανιώσετε. Ωραίος καιρός και για τις διακοπές σας αν θέλετε η για ανακαίνιση χώρου η ακόμα και για αλλαγή αυτοκινήτου.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα συναισθηματικά σας βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, φίλοι και φίλες μου για όλη αυτή την εβδομάδα. Αναθερμάνσεις σχέσεων και νέες γνωριμίες εννοούνται για σας, όλη την εβδομάδα, αλλά θα πρέπει να κάνετε άμεσα κινήσεις, για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στα επαγγελματικά σας μην σταματάτε να αναζητάτε, νέες συνεργασίες και ιδέες που μπορούν, να σας πάνε πιο ψηλά από ότι υπολογίζετε. Έτσι κι αλλιώς σας αρέσει να ρισκάρετε και να τολμάτε, σας έχεις δικαιώσει πολλές φορές, το έχετε αποδείξει στον εαυτό σας.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Όλη η ζωή σας ένα απέραντο καλοκαιράκι είναι, φίλοι και φίλες μου. Μακάρι να είχαμε κι εμείς, λίγο απ την αισιοδοξία σας και το κέφι σας, αλλά αν σας πάρει από κάτω ποιος σας ανέχεται. Λίγο απ όλα λοιπόν προβλέπονται για σας, αυτήν την εβδομάδα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και θέματα που αφορούν, οικονομικούς διακανονισμούς, ακίνητη περιουσία και γενικά ζητήματα περιουσίας. Βρείτε και χρόνο για ερωτικά σκιρτήματα και φλερτ, αλλά κι επανασύνδεση σχέσεων. Λίγο πιο κλειστό το χεράκι σας στα περιττά έξοδα κι όλα θα σας πάνε πολύ καλύτερα.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Άλλη μια πολύ καλή εβδομάδα αρχίζει για σας, φίλες και φίλοι μου. Μια εβδομάδα ξεκούρασης και ηρεμίας, αν το θελήσετε και το προσπαθήσετε. Πολλές φορές θέλετε και βάζετε τον εαυτό σας, σε αυτή την διαδικασία γι αυτό, κρατηθείτε μακριά από όλα αυτά. Είναι καλύτερα να ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα, με φίλους, με τον/την σύντροφο σας, με την οικογένεια και τα παιδιά. Στα επαγγελματικά σας καλύτερα θα ήταν, να κάνετε κινήσεις λίγο αργότερα, γιατί ακόμα δεν είσαστε έτοιμες/οι για κάτι καινούργιο. Έρχονται καλές ευκαιρίες αλλά τώρα, περάστε όμορφες διακοπές.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κερδίστε ξανά την χαμένη σας αυτοπεποίθηση κι αυτοεκτίμηση, φίλες και φίλοι μου. Σηκώστε ψηλά το κεφάλι σας και μην παραιτήστε από τις προσπάθειες που έχετε κάνει τόσο καιρό. Σας έχουν πέσει πολλά μαζεμένα τελευταία αλλά, θα  ξεπεραστούν σύντομα και θα νιώσετε καλύτερα. Οικονομική βοήθεια από αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας βγάλει, έστω και προσωρινά απ τις δυσκολίες κι αργότερα βλέπετε, πως θα χειριστείτε την οικονομική σας κατάσταση. Μια όμορφη και σταθερή σχέση χρειάζεστε, για να νιώσετε καλύτερα και πιο ασφαλείς. Μπορείτε λοιπόν να την ψάξετε, αυτή εδώ την εποχή απλά προσπαθήστε το.

 

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Ξέγνοιαστη για σας κι ευχάριστη αυτή η εβδομάδα που ξεκινά, φίλοι και φίλες μου. Μπορείτε να συναντήσετε, φίλους κι αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμα μπορείτε να αναθερμάνετε τις σχέσεις, που τον τελευταίο καιρό μπορεί να χάλασαν, άθελα σας η να περνούν κρίση. Δείτε που έχετε κάνει λάθη και μην διστάσετε, να ζητήσετε συγνώμη. Προσοχή όμως στις υπερβολές. Οικονομικά  κι επαγγελματικά βρίσκεστε σε στασιμότητα, αυτή την εβδομάδα, γι αυτό ασχοληθείτε με τα υπόλοιπα θέματα που σας απασχολούν. Ήρεμοι/ες και χαμογελαστοί/ες λύστε τα προβλήματα σας και χαρείτε το καλοκαιράκι και τις διακοπές σας.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.