Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 2/6 – 8/6

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΚαλή εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Καλό κι όμορφο καλοκαίρι σε όλους μας. Φροντίστε να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται γιατί, τελικά αυτό που μένει είναι όμορφες και καλές στιγμές για όλους μας. Όμορφη εποχή θα την έλεγα σχεδόν για όλους μας. Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε τα καλύτερα, για μας και για αυτούς που βρίσκονται γύρω μας. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι μας επιφυλάσσει αυτή η νέα εβδομάδα.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Έχω πολύ καιρό που σας λέω ότι, έχει ανοίξει για σας ένα καλύτερο μέλλον. Στα επαγγελματικά σας που σας απασχολούν τόσο πολύ, ήρθε ο καιρός να ικανοποιηθείτε και να κερδίσετε αυτό το κάτι παραπάνω, που περιμένετε. Τα οικονομικά σας θα ακολουθήσουν μια ανοδικά πορεία αλλά όλα θέλουν το μέτρο τους. Προσοχή λοιπόν στις σπατάλες η αλόγιστα έξοδα. Στα συναισθηματικά σας όμορφες , ερωτικές στιγμές σας περιμένουν. Απολαύστε τις. Χαλαρώστε και ηρεμήστε. Όσο κι αν πιέζετε τις καταστάσεις ο χρόνος είναι αυτός που καθορίζει τα πράγματα.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ:  Περίεργη η διάθεση σας αυτές τις μέρες , φίλοι και φίλες μου. Μάλλον δεν ξέρετε τι πραγματικά θέλετε η τα γεγονότα δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε, όπως επιθυμείται. Μέρες είναι και θα περάσουν, μην ανησυχείτε. Οικονομικά τα νέα σας είναι αρκετά καλά θα έλεγα. Αύξηση εσόδων και πολύ καλός προγραμματισμός, σας κάνουν να νιώθετε λίγο πιο ασφαλής και να προσπαθείτε περισσότερο. Επωφεληθείτε από όλον αυτόν τον καιρό για να πάτε μπροστά. Συναισθηματικά αφεθείτε σε χαλαρές βραδιές κι απολαύστε την παρέα ,συντρόφου η οικογένειας.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ: Μια δυνατή κι αποδοτική εβδομάδα ξεκινάει και για σας, φίλοι και φίλες μου. Πρώτη βδομάδα καλοκαιριού και ήδη η διάθεση σας είναι στα καλύτερα επίπεδα η τουλάχιστον αυτό προσπαθήστε. Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά αυτές τις μέρες αλλά πάντα για το καλό σας. Δεν αμείβεστε όσο πιθανόν αξίζετε αλλά, αυτήν εδώ την εβδομάδα μπορείτε να ζητήσετε κάτι παραπάνω. Στα συναισθηματικά σας φροντίστε να μην είστε πολύ πιεστικοί/ες και να αφήνετε χώρο και στον/στην σύντροφο σας. Πάρτε μια βαθειά ανάσα και απολαύστε τις μέρες.

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταματήστε να αγχώνεστε όταν τα πράγματα δεν παίρνουν την ροή που θέλετε. Θα πρέπει να αφήσετε τον χρόνο, να λειτουργήσει για σας και να σας οδηγήσει σε πιο ασφαλή πεδία. Έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ το έχουμε πει πολλές φορές αλλά, όλα αλλάζουν. Προσοχή μεγάλη σε οικονομικά σας θέματα διότι, δεν θα μπορείτε αργότερα να τα μαζέψετε, αν από τώρα δεν κάνετε σωστό προϋπολογισμό. Στα συναισθηματικά σας  γι αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να ξανασκεφθείτε τι θέλετε κι από πού το απαιτείται. Ανοίξτε τα μάτια σας στην αλήθεια και την πραγματικότητα.

 

leonΛΕΩΝ:  Μια νέα εβδομάδα ξεκινά κι εσείς λιγάκι, κουρασμένοι/ες δεν ξέρετε τι ακριβώς να περιμένετε. Ίσως η κούραση και η απογοήτευση του τελευταίου καιρού, να σας έχει ρίξει την ψυχολογία σας. Μην το βάζετε κάτω γιατί έχετε πολύ καλύτερα πράγματα να περιμένετε. Επαγγελματικά και συναισθηματικά δείχνουν ότι ανοίγονται νέοι δρόμοι και νέες προοπτικές. Μην σταματάτε τις προσπάθειες σε όλους τους τομείς , αλλά περισσότερο σε θέματα συντρόφου. Μια καλή σχέση χρειάζεστε στην ζωή σας ,για να βρίσκετε πιο εύκολες λύσεις σε όλα όσα σας απασχολούν.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρχή καλοκαιριού και μιας νέας εβδομάδας και ήδη η διάθεση σας , είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έχετε την ανάγκη από σιγουριά και σταθερότητα κι αυτό, αυτές τις μέρες θα το αισθανθείτε. Νιώθετε ότι θέλετε και κάποιες αλλαγές, στην προσωπική σας ζωή και θα αρχίσετε να τις κάνετε. Δεν είσαστε εντελώς σίγουρες/οι αλλά δεν θέλετε κι αυτή την στασιμότητα άλλο. Τολμήστε φίλοι και φίλες μου, μόνο έτσι θα δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι. Τα οικονομικά σας μόνο να προσέξετε γιατί, όσο και  να τα μετράτε παραπάνω δεν γίνονται. Κλειστό το χεράκι σας λοιπόν.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Όμορφη εποχή και για σας, φίλοι και φίλες μου. Νέα εβδομάδα με περισσότερες προσδοκίες και απαιτήσεις αλλά, έτσι είσαστε εσείς , πάντα περιμένετε το κάτι παραπάνω, πρώτα από τον εαυτό σας και μετά από τους άλλους. Τολμήστε να χτυπήσετε κλειστές πόρτες. Βγείτε για μια νέα έρευνα  επαγγελματικής κατάστασης και να είστε σίγουροι ότι, όλο και κάτι θα βρείτε. Είναι καλή εποχή για σας. Στα συναισθηματικά σας να προσέχετε. Εκεί είστε ακόμα ευάλωτοι/ες και κάνετε ακόμα κάποια μικρά λαθάκια. Ανοίξτε τα μάτια σας και προστατεύστε τον εαυτό σας.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στόχοι πετυχαίνονται , ιδέες  και ανοδική πορεία στα επαγγελματικά σας, σιγά σιγά φίλοι και φίλες μου. Ειδικά γι αυτή την εβδομάδα, ψάξτε νέες επαγγελματικές συμφωνίες με άτομα του χώρου σας. Κάνετε νέες γνωριμίες και μιλήστε για τις αλλαγές που σκέφτεστε. Δώστε τις ιδέες σας και που ξέρετε, όλο και κάτι καλό θα σας βγει. Νέες γνωριμίες προ των πυλών για σας αλλά, δεν ξέρω κατά πόσο το επιθυμείτε και το προσπαθείτε. Θέλετε κάτι καινούργιο στην ζωή σας αλλά δεν το τολμάτε. Μην μένετε στάσιμοι/ες. Ένα βήμα μπροστά λοιπόν.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Δυνατοί/ες και μάχιμους/ες σας βρίσκει αυτή η νέα εβδομάδα και όλος αυτός ο μήνας, θα σας δώσει πολλές και καλές ευκαιρίες. Στο χέρι σας είναι να αλλάξετε την υπάρχουσα κατάσταση. Επαγγελματικά και οικονομικά θα έχετε ευκαιρίες βελτίωσης και θετικής αλλαγής αλλά, θα πρέπει να βάλετε κι εσείς για τα καλά το χεράκι σας. Μην περιμένετε τα πάντα από τους άλλους. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να πάρετε ρίσκο. Θα σας βγει σε καλό ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο. Αλλαγή συντρόφου και νέες σχέσεις ευνοούνται. Τολμήστε.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιτέλους μέρες χαλαρότητας και ηρεμίας, φαίνονται στον ορίζοντα. Αυτή τη νέα εβδομάδα μπορείτε να περιμένετε, αλλαγές ευχάριστες σε οικογενειακό επίπεδο αλλά και στα προσωπικά σας. Μην βιαστείτε όμως, αφήστε τον χρόνο να σας δείξει τι αξίζει και τι όχι να μείνει στην ζωή σας. Τα οικονομικά σας είναι λιγάκι δύσκολά αλλά με μια καλή προσπάθεια θα τα καταφέρετε και πάλι. Άλλωστε ξέρετε πως ότι και να γίνει την τελευταία στιγμή η τύχη, παρεμβαίνει και σας βγάζει απ τα δύσκολα. Χαρείτε αυτές τις όμορφες μέρες κι όλα θα πάνε καλά.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αντοχή, η δύναμη και η προσπάθεια των τελευταίων χρόνων επιβραβεύεται, φίλοι και φίλες μου. Γι αυτή εδώ την εβδομάδα θα έχετε καλύτερες ευκαιρίες, να λύσετε θέματα που σας απασχολούν τελευταία. Οικονομικά και αργότερα τα επαγγελματικά σας θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Έχετε δίκιο που αγωνιάτε και νιώθετε ανασφαλής αλλά, δεν θα είναι έτσι για πολύ ακόμα. Γνωριμίες και νέες σχέσεις θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να πάρετε τα πάνω σας. Φίλοι είναι στο πλευρό σας δεν είστε μόνοι/ες. Το κεφάλι ψηλά λοιπόν και τόλμη χρειάζεται.

 

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Μια νέα εβδομάδα αρχίζει για σας, φίλοι και φίλες μου με πολύ καλές προοπτικές. Ανοίξτε τους ορίζοντες σας και δείτε με άλλο μυαλό πράγματα και καταστάσεις. Η τύχη όλον αυτόν τον καιρό είναι με το μέρος σας. Οικονομικά τολμήστε αλλαγές για να καταφέρετε να κερδίσετε κάτι παραπάνω στο πορτοφόλι σας. Διακανονισμούς και καλές διαπραγματεύσεις σας βοηθούν πολύ αυτές τις μέρες. Επαγγελματικά θα πρέπει  να κάνετε βήματα και μάλιστα άμεσα για να μπορέσετε να έχετε τις αλλαγές που περιμένετε. Συναισθηματικά να προσέχετε νέες γνωριμίες η άτομα απ το παρελθόν ας.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.