Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 9/6 – 15/6

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΚαλή εβδομάδα φίλες και φίλοι μου. Αν και μας τα χαλάει λιγάκι ο καιρός, στα υπόλοιπα νομίζω καλύτερα θα τα πάμε. Όμορφες και καλές μέρες θα περάσουμε και είναι καλό για όλους μας, να φροντίσουμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας. Αν τα βρίσκουμε με εμάς τους ίδιους, σίγουρα θα βρούμε την άκρη μας και με τους γύρω μας. Ας δείξουμε καλή θέληση λοιπόν κι ας προσπαθήσουμε , να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Ας δούμε όμως αναλυτικά για τον κάθε έναν μας, τι μας επιφυλάσσει αυτή η νέα εβδομάδα του Ιούνη.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Λίγο παράπονο σας βγαίνει αυτή την εβδομάδα και στα μέσα αυτής, μια μικρή μελαγχολία. Μην δίνεται μεγάλη σημασία όμως σε αυτές τις μικρές ψυχολογικές διακυμάνσεις, φίλοι και φίλες μου. Σε γενικές γραμμές είναι μια εποικοδομητική εβδομάδα για σας. Επωφεληθείτε απ την εύνοια της τύχης και πάρτε αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σας και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Συναισθηματικά θα έχετε όμορφες στιγμές με το/την αγαπημένη/ο σας. Χαρείτε κι απολαύστε ότι σας έχει λείψει τον τελευταίο καιρό.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ:  Δουλειά και πάλι δουλειά έχει για σας αυτή η νέα εβδομάδα, αλλά να προσέξετε φίλοι/ες μου, τις συμφωνίες που κάνετε και τις οικονομικές σας συναλλαγές. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, σε νέες προτάσεις που θα προκύψουν και διαβάστε καλά όρους και συμβόλαια που μπορεί να υπογράψετε. Συναισθηματικά , άτομα απ το παρελθόν μπορεί να διαταράξουν, την ηρεμία και την γαλήνη της προσωπικής σας ζωής. Προσοχή λοιπόν σε ότι αφορά ζητήματα καρδιάς. Οικονομικά λίγη προσοχή σε παραπάνω έξοδα η δαπάνες που προκύπτουν.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ: Απ το καλό στο καλύτερο νομίζω πως σας πάει αυτό το διάστημα, φίλες και φίλιοι μου. Αυτή η εβδομάδα όμως έχει για σας, λίγη κούραση και τρέξιμο παραπάνω. Ο κόπος σας βέβαια ανταμείβετε, αλλά εσείς δεν έχετε υπομονή. Ακόμα και ένα ταξιδάκι δεν αποκλείεται για να χαλαρώσετε και να ρίξετε λίγο τους τόνους σας. Η οικογένεια και οι φίλοι θα είναι κοντά σας κι εσείς θα πρέπει να φερθείτε αναλόγως. Στα συναισθηματικά σας προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε μικρές κι ευχάριστες εκπλήξεις με τον/την σύντροφο σας.

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δυνατές προσπάθειες και αυτή την εβδομάδα για σας, φίλες και φίλοι μου. Θα καταφέρετε να φτάσετε, σιγά σιγά  στους στόχους σας και στις επιθυμίες σας, αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνος. Όσο κι αν σας εκνευρίζει αυτή η αναμονή, δεν μπορείτε να  κάνετε κι αλλιώς. Αυτήν την εβδομάδα εστιάστε το ενδιαφέρον σας, εκτός απ τα επαγγελματικά και στα συναισθηματικά. Δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία αυτές τις μέρες για σας, που μπορεί να καταλήξει ακόμα και σε γάμο η μακροχρόνια σχέση. Τολμήστε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

 

leonΛΕΩΝ:  Μια νέα εβδομάδα ξεκινά κι εσείς λιγάκι, κουρασμένοι/ες δεν ξέρετε τι ακριβώς να περιμένετε. Ίσως η κούραση και η απογοήτευση του τελευταίου καιρού, να σας έχει ρίξει την ψυχολογία σας. Μην το βάζετε κάτω γιατί έχετε πολύ καλύτερα πράγματα να περιμένετε. Επαγγελματικά και συναισθηματικά δείχνουν ότι ανοίγονται νέοι δρόμοι και νέες προοπτικές. Μην σταματάτε τις προσπάθειες σε όλους τους τομείς , αλλά περισσότερο σε θέματα συντρόφου. Μια καλή σχέση χρειάζεστε στην ζωή σας ,για να βρίσκετε πιο εύκολες λύσεις σε όλα όσα σας απασχολούν.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δουλειά και πάλι δουλειά είναι στο προσκήνιο και αυτή την εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου. Μιλήστε για τις ιδέες και τα σχέδια σας στους ανωτέρους σας, μοιραστείτε τις ανησυχίες σας και θα δείτε ότι αμέσως μετά τα όνειρα ας να πραγματοποιούνται. Λίγη προσοχή στα προσωπικά σας, θα πρέπει να δώσετε αυτό το διάστημα κι αν έχετε απομακρυνθεί απ τον/την σύντροφο σας, να μειώσετε τις αποστάσεις σας. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας κι ότι σας απασχολεί μοιραστείτε το με τον/την σύντροφο σας. Οικονομικά λιγάκι κλειστό το πορτοφολάκι σας αυτές τις μέρες.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Καλές μέρες για νέα αρχή είτε στα επαγγελματικά σας, φίλες και φίλοι μου είτε στα συναισθηματικά σας. Ευνοούνται νέα ξεκινήματα σε σχέσεις, που μπορεί να έχουν πολύ καλή πορεία, που ακόμα και σε γάμο θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν. Μην διστάζετε να φλερτάρετε και να ανοιχτείτε σε αυτά. Αρκετά μείνατε μόνοι/ες αρκετό καιρό και τώρα είναι η εποχή να πάτε παρακάτω. Δείτε επαγγελματικές προτάσεις κι αξιολογήστε τις σωστά, για να αποφασίσετε το καλύτερο για σας. Οικονομικά καλύτερη εποχή για σας θα είναι από το τέλος του μήνα και μετά.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιτέλους και για σας πιο χαλαρές μέρες, ξημερώνουν φίλοι και φίλες μου. Μια εβδομάδα έντονη θα την χαρακτήριζα. Έχει και καλές επαγγελματικές προτάσεις,  αλλά και νέες συνεργασίες με άτομα ισχυρά στον χώρο σας. Φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά αν θέλετε να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα, για σας την δουλειά σας, αλλά και το μέλλον σας. Στα συναισθηματικά σας ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, αλλά με την επιμονή και υπομονή σας σύντομα θα βρείτε την λύση σας. Μην στέκεστε θεατές της ζωής σας και βάλτε τα όρια σας στους άλλους.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Βελτίωση σε οικονομικά θέματα προβλέπει για σας αυτή η νέα εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου. Αν κάνετε τώρα καλό προγραμματισμό, στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα δείτε τα καλύτερα Αποτελέσματα. Η τύχη είναι με το μέρος σας όλον αυτόν τον καιρό, φτάνει κι εσείς να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Επαγγελματική καταξίωση και άνοδο, θα έχετε και θα ανταμειφτείτε για τον κόπο και την δουλειά σας. Στα συναισθηματικά σας χαλαρώστε κι αποφασίστε το καλύτερο για σας και το μέλλον σας. Απολαύστε όμορφες προσωπικές στιγμές.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οικογενειακές όμορφες και χαλαρές στιγμές, επιφυλάσσει για σας, φίλοι και φίλες μου αυτή την εβδομάδα. Να είστε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας χρειάζονται και σας αγαπούν και μην απομονώνεστε. Μια νέα εποχή έχει ξεκινήσει για σας και σας υπόσχετε, αλλαγές σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν. Απρόσμενα έξοδα θα πρέπει να υπολογίσετε, να τακτοποιήσετε και να ρυθμίσετε οικονομικά ζητήματα με καλύτερους όρους και προϋποθέσεις. Συναισθηματικά , επαφή με τον/την αγαπημένη/ο σας θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και χαλαρά.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επαφές με εξωτερικό, νέες προτάσεις επαγγελματικές και βοήθεια στα οικονομικά σας, θα δεχθείτε αυτή την εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου. Αδράξτε κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζετε και αξιοποιήστε την μ,  γιατί αυτό δεν θα γίνετε συνέχεια. Τα οικονομικά σας δείχνουν να βελτιώνονται σταδιακά, αλλά ακόμα χρειάζεται χρόνος για σας. Καλή θα την χαρακτήριζα αυτή την εποχή, γι αυτό τολμήστε νέα βήματα και ανοίγματα σε όλους τους τομείς, που σας απασχολούν. Ένας νέος έρωτας στην ζωή σας δεν αποκλείεται αλλά πρέπει κι εσείς να είστε πρόθυμοι/ες να το ζήσετε.

 

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Χαρούμενους/ες κι ευδιάθετους/ες σας βρίσκει αυτή η νέα εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου. Αποφασισμένοι/ες για αλλαγές και άλλες κατευθύνσεις, στα συναισθηματικά σας αλλά και στα επαγγελματικά σας. Δείτε μόνο αν είναι πραγματικές ευκαιρίες, αυτές που σας δίνονται η πλασματικές. Ο χρόνος θα σας ξεκαθαρίσει το τοπίο απλά μην βιάζεστε στις αποφάσεις σας. Οικονομικά , ανοδική η πορεία σας και κέρδη προβλέπονται για σας , όλο αυτό το καλοκαιρινό διάστημα. Δοκιμάστε την τύχη σας με κάθε τρόπο και μην φοβάστε να ρισκάρετε. Όλα όμως με μέτρο.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.