Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 7/4 – 13/4

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΚαλή εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Μια εβδομάδα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή , σε όλους τους τομείς που μας απασχολούν. Θα πρέπει λίγο η πολύ όλοι , να είμαστε προσεκτικοί/ες στην συμπεριφορά μας και να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία επαναδιαπραγμάτευσης. Καλύτερα αυτήν εδώ την εβδομάδα, να μην πάρουμε σοβαρές αποφάσεις και να μην είμαστε αρνητικοί/ες.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν και αυτήν εδώ την εβδομάδα, φίλες/οι μου. Πολλά  τα  θέματα που προκύπτουν, αλλά αν τα διαχειριστείτε σωστά , το επόμενο χρονικό διάστημα θα σας αποζημιώσουν. Μην σας πιάνει το παράπονο και βάζετε τον εαυτό σας στην θέση του θύματος, γιατί αυτό δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις που πολύ χρειάζεστε. Όμορφες ερωτικές και συναισθηματικές εκπλήξεις θα έχετε. Περάστε όσο πιο χαλαρά γίνεται αυτή την περίεργη εβδομάδα.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Ότι κι αν γίνεται γύρω σας εσείς έχετε έναν,  μοναδικό τρόπο να χειρίζεστε τα θέματα που σας απασχολούν. Μάλιστα αν τα συναισθηματικά σας πηγαίνουν καλά,  για όλα τα άλλα τις λύσεις τις βρίσκεται , φίλοι/ες μου. Αυτή η εβδομάδα θα είναι και για σας λίγο περίεργη, αλλά τον τελευταίο καιρό κάπως έτσι έχετε μάθει να ζείτε, άρα δεν είναι πρωτόγνωρη κατάσταση για σας. Αφήστε τις σοβαρές αποφάσεις για αργότερα και κοιτάξτε, πιο εύκολο δρόμο γι αυτό το δεκαήμερο.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τα νεύρα και τις εντάσεις γιατί δεν έχετε πάντα δίκιο. Χαλαρώστε κι ακούστε και την γνώμη των άλλων. Για το καλό σας πάντα να σκέφτεστε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο, για όλη αυτή την νέα εβδομάδα που ξεκινάει. Συναισθηματικά βρίσκεστε καλά αλλά να νοιάζεστε πιο πολύ για την/ τον σύντροφο σας. Μπορεί να υπάρξουν κάποια παραπονάκια  προς το τέλος της εβδομάδας. Υπομονή στις μέρες αυτές και αυτοσυγκράτηση και όλα θα πάνε καλά.

 

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια ζέστη μια κρύο θα είναι όλη σχεδόν η εβδομάδα για σας , φίλοι/ες μου. Ανάμεικτα τα συναισθήματα σας και μπερδεμένα φαίνονται. Δεν μπορείτε να δώσετε διαφορετική κατεύθυνση στα πράγματα αυτή την στιγμή. Ακόμα και στα συναισθηματικά σας πολύ μπερδεμένοι φαίνεστε. Δώστε περισσότερη σημασία στα επαγγελματικά σας , γιατί εκεί θέλει προσοχή και άμεση λύση το θέμα. Οι μέρες αυτές θα έχουν λίγο απ όλα και ίσως σας κουράσουν, πρόσωπα και πράγματα.

 

leonΛΕΩΝ: Σας κούρασε η αναμονή και η στασιμότητα , αλλά από άλλες δυσκολότερες εξελίξεις καλύτερα έτσι. Πάρτε αυτήν εδώ την εβδομάδα μια βαθειά ανάσα και επανατοποθετηθείτε, σε θέματα που σας απασχολούν. Τα οικονομικά σας δεν φαίνονται και στην καλύτερη τους κατάσταση, γι αυτό προσοχή στα περιττά έξοδα. Δείτε νέα επαγγελματικά σχέδια και τυχόν προτάσεις και για το συμφέρον σας και μόνο αποφασίστε. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και νέες γνωριμίες.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δουλειά και μόνο φίλοι/ες μου. Μόνο με τέτοια βήματα μπορείτε να ανεβείτε, ψυχολογικά και να αισιοδοξείτε για το μέλλον σας. Μην διστάζετε να εκφράσετε στους ανωτέρους σας , τις ιδέες και τις απόψεις σας για καλύτερα επαγγελματικά βήματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε λιγάκι , απ τους φόβους και το άγχος της δουλειάς σας. Ελάτε κοντά με τα αγαπημένα σας άτομα και κάνετε πράγματα με παιδιά η σύντροφο. Χαλαρή για σας η εβδομάδα.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Σε μια ζυγαριά όλα για σας , αυτή εδώ την εβδομάδα , φίλοι/ες μου.  Συναισθηματικά και επαγγελματικά στο μάτι του κυκλώνα. Έχετε πάρει τις αποφάσεις σας και δεν φαίνεστε να υποχωρείτε άμεσα. Προσοχή λοιπόν σε όλα αυτά γιατί το πείσμα και ο θυμός δεν είναι και οι καλύτεροι συμβουλάτορες. Ένταση και αρνητικό κλίμα θα υπάρχει από εσάς και δεν θα θέλετε να αλλάξετε εύκολα τις αποφάσεις και την γνώμη σας. Προσοχή στα οικογενειακά θέματα διότι μπορεί να έρθετε σε ρήξη.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάλι χαμένοι στις σκέψεις , στα θέλω και στην ανασφάλεια σας, φίλες/οι μου. Αυτή εδώ η εβδομάδα δεν θα έχει και πολλά να σας δώσει,  σε επαγγελματικά και συναισθηματικά θέματα κι ας σας απασχολούν, πιο πολύ από κάθε τι.  Θα πρέπει λοιπόν να αφήσετε τον χρόνο να κυλίσει , χαλαρά και να σας δείξει τις προθέσεις του. Υπάρχουν αλλαγές στον ορίζοντα αλλά όχι αυτήν εδώ την στιγμή. Προσοχή σε περιττά έξοδα και μακριά από σπατάλες.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Εβδομάδα εξελίξεων και αλλαγών για σας , φίλοι/ες μου. Όσο κι αν δεν είναι και η καλύτερη θα πρέπει να επωφεληθείτε , αν σας δοθούν καλές επαγγελματικές ευκαιρίες. Συναισθηματικά νιώθετε, μοναξιά και αδιέξοδο και δεν μπορείτε να βρείτε μια λύσει, που να σας καλύπτει. Πάρτε τον χρόνο σας και ξανασκεφτείτε τι πραγματικά σας καλύπτει. Ίσως θα πρέπει να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση , να βρείτε κάτι που να σας καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Επιφυλακτικούς/ες και προβληματισμένους σας βρίσκει αυτή η νέα εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου. Γενικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί/ες σε ότι κινήσεις κάνετε αυτόν τον καιρό. Δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξετε την κατάσταση άμεσα. Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα είναι σε εξέλιξη και αυτό σας αγχώνει. Πάρτε τον χρόνο σας κι αργότερα θα βρείτε καλύτερη λύση και για τα δύο θέματα. Αυτή εδώ η εβδομάδα θα πρέπει να κυλίσει χαλαρά και χωρίς πολύ άγχος για σας.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οικονομικά τα θέματα που θα αναπολήσουν το ενδιαφέρον σας για αυτήν εδώ την εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου. Θα πρέπει με κάποιον τρόπο να βρείτε λύση, σε άμεσα έξοδα και δαπάνες κι αυτό θα σας δυσκολέψει κι άλλο , την ψυχολογική σας κατάσταση. Ψυχραιμία σε όλα σας προτείνω. Από συναισθηματικά θέματα κάποιες αποκαλύψεις σε ότι αφορά σύντροφο η σχέση,  θα σας εκπλήξουν. Μην γυρίζετε στα παλιά και μην ψάχνεστε για αλήθειες η καταστάσεις, που αποτελούν παρελθόν για την ζωή σας.

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Ακίνητη περιουσία και οικονομικά θέματα , θα είναι για σας το θέμα της εβδομάδας. Δεν είναι όλα στο χέρι σας φίλοι και φίλες μου. Μην χαλάτε την ψυχολογία σας για πράγματα που έχετε πει και ξαναπεί. Μερικοί άνθρωποι δεν αλλάζουν, γι αυτό μην βάζετε τον εαυτό σας σε αυτή την διαδικασία. Ασχοληθείτε περισσότερο με μικρά πραγματάκια που μπορούν να σας δώσουν, χαρά και αισιοδοξία. Βγείτε με φίλους, κάνετε ένα ταξιδάκι για ξεκούραση. Ρίξτε το έξω να περάσουν τα δύσκολα.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.