Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 31/3 – 6/4

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΚαλή εβδομάδα φίλες και φίλοι μου. Τελευταία εβδομάδα του Μάρτη, η πρωταπριλιά την Τρίτη και οι Άγιες μέρες του Πάσχα πλησιάζουν. Για όλους μας θα είναι περίεργη η κατάσταση και θέλει προσοχή. Καλό θα είναι απ ότι ακούσουμε να πιστέψουμε τα μισά και να κρατήσουμε ακόμη λιγότερα. οι προσωπικές μας υποθέσεις χρειάζονται καλό χειρισμό γιατί μπορεί κάποιοι/ες από μας να εκτεθούν.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Μήνας γενεθλίων και όσο μπορείτε, χαρείτε τον. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας φίλες/οι μου αυτήν εδώ την εβδομάδα και αφήστε για λίγο στην άκρη, προβλήματα οικονομικά και  άγχη επαγγελματικά. Όλα αυτά θα τα βρείτε και τις επόμενες εβδομάδες μπροστά σας γι αυτό, μην χάνετε όλες τις όμορφες μέρες σας. Εκπλήξεις και ευχάριστα γεγονότα σας περιμένουν. Λίγη προσοχή σε παραπάνω έξοδα.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να νιώθετε ήδη καλύτερα αυτές τις μέρες εσείς φίλοι/ες μου. Έχει γυρίσει ο τροχός και νομίζω πως,  κάθε μέρα που περνάει θα σας βρίσκει και καλύτερα. Οι σχέση σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αποκαθιστάτε και εσείς νιώθετε ικανοποίηση και ηρεμία ψυχής , γιατί όπως και να’χει πολλές φορές , δεν εννοείτε αυτά που λέτε κι αυτό σας στενοχωρεί. Προσοχή λοιπόν στον παρορμητισμό σας και πριν μιλήσετε για κάτι καλό θα είναι να είσαστε σίγουροι/ες. 

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ: Καλή εβδομάδα για σας φίλες/οι μου, κάντε πράγματα και σχέσεις που μπορεί , να τα πάτε καλύτερα και να σας βοηθήσουν σε όλους τους τομείς. Κούραση σας βγαίνει και ίσως και λίγη απογοήτευση αυτές τις μέρες, αλλά στο επόμενο διάστημα όλα θα είναι καλύτερα. Να έχετε υπομονή και πίστη σε αυτά που κάνετε και να μην τα παρατάτε με την πρώτη δυσκολία. Είστε οι τυχεροί/ες αυτών εδώ των ημερών επωφεληθείτε.

 

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτή εδώ η νέα εβδομάδα έχει ποικιλία πραγμάτων και καταστάσεων , φίλοι/ες μου. Θα δείτε θέματα που νομίζατε ότι δεν έχουν λύσει , να επιλύνονται. Θα δείτε νέες σχέσεις να βγαίνουν στον ορίζοντα, φτάνει να εκτιμήσετε σωστά το κάθε τι και να μην ζητάτε μονίμως και το κάτι παραπάνω η το καλύτερο. Επαγγελματικά ξεκαθαρίζει αρκετά η κατάσταση αυτές τις μέρες και θα νιώσετε ανακούφιση. Προσοχή όμως σε υπερβολές η υπερβολικές εκτιμήσεις.

 

leonΛΕΩΝ: Πόσο πια να κρατήσετε την υπομονή και την ψυχραιμία σας, όταν τα γεγονότα σας βγάζουν εκτός εαυτού. Αυτή εδώ η εβδομάδα λοιπόν φίλοι/ες μου , έχει πιο ξεκάθαρες καταστάσεις , φτάνει κι εσείς να θέλετε να ξεκαθαρίσετε , τα συναισθηματικά σας με ότι κόστος κι αν υπάρχει. Τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα πρέπει να είσαστε απόλυτοι/ες. Στα επαγγελματικά σας καινούργιες ευκαιρίες για παραπάνω έσοδα, υπάρχουν στον ορίζοντα. Ψάξτε το καλύτερο για σας.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλαγές και διαφορές στον επαγγελματικό σας χώρο σας δημιουργεί αναστάτωση και ένταση φίλες/οι μου. Περίεργη εβδομάδα λοιπόν αυτή που αρχίζει κι εσείς καλείστε να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις νέες εξελίξεις. Στα προσωπικά σας πρέπει να είσαστε λιγάκι πιο προσεκτικοί/ες, γιατί μεταφέρετε τα θέματα που σας απασχολούν στους άλλους με αποτέλεσμα να χαλάνε όμορφες προσωπικές στιγμές σας που τις έχετε ανάγκη. Μην μπλέκετε τα πάντα.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Μοναξιά και παράπονο σας βγαίνει αυτήν εδώ την εβδομάδα φίλοι/ες μου. Σκέφτεστε τι έχετε κάνει στους άλλους, τι έχετε δώσει σε όλους και νιώθετε άσχημα,  για γεγονότα που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε ότι σας πονάει και ότι σας χαλάει γιατί αλλιώς, δεν θα βρείτε την ηρεμία που τόσο χρειάζεστε και την δύναμη να πάτε παρακάτω. Ακόμη προσπαθήστε για μια νέα δουλειά η ενασχόληση, γιατί δεν έχετε που να διοχετεύσετε την ενέργεια σας.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια νέα αρχή και πάλι στο προσκήνιο , φίλες/οι μου. Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει για σας , ένας νέος μήνας και μια νέα εποχή , που τόσο ανάγκη την έχετε. Επειδή ευνοούνται τα επαγγελματικά σας,  ρίξτε όλο σχεδόν το ενδιαφέρον σας σε αυτόν τον τομέα. Αργότερα θα έρθουν και τα υπόλοιπα , όπως σχέση και συναισθηματικές καταστάσεις. Τουλάχιστον για ένα εξάμηνο θα πρέπει , να προσέχετε τα οικονομικά σας και τα έξοδα σας. Όχι περιττές σπατάλες και όχι υπερβολές.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Μια ζέστη μια κρύο σας πάνε φίλοι/ες μου. Εκεί που νομίζετε ότι καταφέρατε να εξομαλύνετε μια κατάσταση, να σου και προκύπτει μια άλλη. Δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά μόνοι σας. Χρειάζεστε κάποια στήριξη και κάποια βάση γερή δίπλα σας. Αφήστε αυτούς που σας αγαπούν , να σας βοηθήσουν έστω και αυτήν εδώ την εβδομάδα. Αφήστε πίσω σας το παρελθόν και μην γυρίζετε εκεί κάθε τόσο. Κάτι καινούργιο στα συναισθηματικά σας θα σας έβγαζε από αυτό το τέλμα.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Αναβλητικότητα και πισωγυρίσματα έχει αυτή εδώ η εβδομάδα για σας, φίλοι/ες μου. Ίσως και να μην είσαστε ακόμα έτοιμοι/ες,  για αλλαγές και τολμηρές κινήσεις. Θέλετε να πατάτε σε γερό έδαφος πάντα και γι αυτό , δεν παίρνετε ρίσκο σε όλα σχεδόν τα θέματα που σας απασχολούν. Ανοίγει όμως ένα καλύτερο πεδίο το επόμενο διάστημα που θα σας διευκολύνει σε όλα, φτάνει να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οικονομική βοήθεια και λύσεις που παλεύεται από καιρό βγαίνουν , αυτή την εβδομάδα για σας , φίλοι/ες μου. Έχετε ταλαιπωρηθεί για τα καλά, όλο αυτό το διάστημα και μάλλον ήρθε η εποχή της ανταπόδοσης. Βάζετε σε μια τάξη ακόμα και συναισθηματικές καταστάσεις, που τον τελευταίο χρόνο σας ταλαιπώρησαν πολύ. Ίσως και μια συγχώρεση από εσάς θα ήταν πιο λυτρωτικό και θα ηρεμούσε την ψυχή σας. Δείτε το.

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Ονειροπόλοι/ες, ευαίσθητοι/ες και συναισθηματικά ευάλωτοι/ες αυτήν εδώ την εβδομάδα, φίλοι/ες μου. Όλα θα σας φαίνονται κάπως και θα σας πιάνει το παράπονο. Μπόρα είναι θα περάσει. Άλλωστε έχετε περάσει πολλές φορές, απ αυτήν την κατάσταση τον τελευταίο καιρό περισσότερο θα έλεγα. Τα οικονομικά σας δείχνουν βελτίωση αυτόν τον καιρό και θα σας κάνουν, να χαρείτε και να ξεχαστείτε λιγάκι παραπάνω. Ρίξτε το έξω και δώστε μικρές χαρές στον εαυτό σας.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.