Secret Must logo

Δείτε τις 5 πιο υπέροχες τάξεις σχολείων!

Τα παιδιά θέλουν φαντασία και η γνώση θα γίνει παιχνιδάκι! Σε ένα ιδιωτικό  σχολείο στο Rustavi της Γεωργίας ο Διευθυντής Gari Chapidze έφερε το 2012 ένα Yakovlev Yak-42 αεροπλάνο στο σχολείο του και το μετέτρεψε σε μία κομψή τάξη.


Το πράσινο σχολείο στο Μπαλί είναι όλα σχετικά με τη φύση. Ενθαρρύνει τους μαθητές να μάθουν τα πάντα γύρω από την φύση. Δύο κτίρια, τα οποία χωρίζονται από ένα ποτάμι και συνδέονται με μια γέφυρα από μπαμπού! Λειτουργεί  με ηλιακή ενέργεια και το σχολείο έχει ένα κήπο που καλλιεργούν μαθητές αλλά και κατοικίες για το προσωπικό.


Έχει 4 ζώνες μελέτης και ο σχεδιασμός ενθαρρύνει τους μαθητές να αναλάβουν την ευθύνη για την εκπαίδευσή τους. Το  Ørestad Γυμνάσιο , ένα γυμνάσιο στη Δανία που το  50% της σχολικής ημέρας είναι καθοδηγούμενο από δάσκαλο. Υπολογιστές και iPads με εφαρμογές της Google είναι τα μόνα υλικά μάθησης. Οι μαθητές μαθαίνουν μόνοι τους οπουδήποτε θέλουν στο άνετο σχολείο, με περιοχές συγκέντρωσης που όπως βλέπετε έχουν μαξιλάρια…. 


Ένα νηπιαγωγείο έξω από το Τόκιο. Η αποστολή της Fuji Yochien είναι να μάθει στα παιδιά να είναι παιδιά και να μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι στη φύση. Υπάρχει ένα δέντρο που οι μαθητές μπορούν να ανεβαίνουν πάνω -κάτω.  Δεν υπάρχουν τείχη, το οποίο επιτρέπει μια φυσική, ελεύθερη ροή του ήχου .


Τι αρέσει στα μικρά παιδιά περισσότερο; Βουτιές σε νεράκι και ατέλειωτο παιχνίδι. Γι ‘αυτό το Dai-Ichi Yochien στην  Ιαπωνία, σχεδιάστηκε ειδικά για τη συλλογή βρόχινου νερού, έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να έχουν λίγη διασκέδαση μετά από μια καταιγίδα.


 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.