Secret Must logo

Το αμφίβιο αεροσκάφος θα κάνει τον Μάιο την παρθενική πτήση του

Το αμφίβιο αεροσκάφος θα κάνει τον Μάιο την παρθενική πτήση του Το μεγάλο κινεζικό αμφίβιο αεροσκάφος AG600 θα κάνει τον Μάιο την παρθενική πτήση του από την πόλη Τζουχάι της Νότιας Κίνας, σύμφωνα με την Αεροπορική Βιομηχανία της Κίνας (Aviation Industry Corp. of China, AVIC).

Το AG600, που σχεδιάσθηκε ως το μεγαλύτερο αμφίβιο αεροσκάφος του κόσμου, θα πραγματοποιήσει εκτενείς δοκιμές πριν την παρθενική πτήση του πάνω από την ξηρά στα τέλη Μαΐου και στη θάλασσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2017, ανακοίνωσε η AVIC.

Το αμφίβιο αεροσκάφος θα κάνει τον Μάιο την παρθενική πτήση του To μήκους 37 μέτρων AC600, με εύρος φτερών 38,8 μέτρων, έχει μέγιστη δυνατότητα βάρους 53,5 τόνων για την απογείωσή του. Μπορεί να συλλέγει 12 τόνους νερού σε 20 δευτερόλεπτα και να μεταφέρει έως 370 τόνους νερού με ένα μόνο γέμισμα καυσίμων.

Έχοντας εξαιρετική δυνατότητα χειρισμών και ένα σχετικά ευρύ φάσμα ερευνών, το αεροσκάφος θα είναι πολύ χρήσιμο για την εκμετάλλευση θαλάσσιων πόρων, την παρακολούθηση του θαλάσσιου περιβάλλοντος, την ανακάλυψη και μεταφορά πόρων.

Το αμφίβιο αεροσκάφος θα κάνει τον Μάιο την παρθενική πτήση του

Πηγή: amna.gr

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.