Secret Must logo

Χριστουγεννιάτικο χωριό 2013

Χριστουγεννιάτικο χωριό 2013

Σύλλογος γονέων δημοτικού σχολείου Άνοιξης – Χριστουγεννιάτικο χωριό 2013

Ας γίνουμε όλοι Αη Βασίληδες για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη !!!

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Άνοιξης, ανοίγει για 3η συνεχή χρονιά τις πόρτες του στο σχολείο, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε ένα μαγευτικό χώρο γεμάτο παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις.

Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, κάθε ώρα είναι ξεχωριστή. Ώρες γεμάτες παιχνίδια και χαρά, με εργαστήρια, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, παιχνίδια δράσης και διασκέδασης, αλλά και την 6η έκθεση βιβλίου με το ξεχωριστό εορταστικό παζάρι.

Η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά και η αγάπη είναι τα μηνύματα των Χριστουγέννων και πρέπει να γίνονται πράξη, όχι μόνο στις γιορτές αλλά όλο το χρόνο. Ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης με σύνθημα «Ας γίνουμε όλοι Αη Βασίληδες για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη», καλεί σε αυτή την εκδήλωση, όσους μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ του Δήμου Διονύσου.

Το Σάββατο το βράδυ μετά τις 20.30, μαζί με την Κοινωνική Κουζίνα του Κ. Πολυχρονόπουλου «Ο Άλλος Άνθρωπος», μαγειρεύουμε και τρώμε γιορτινά όλοι μαζί στο προαύλιο του σχολείου.

Φέτος τα Χριστούγεννα, ο Αη Βασίλης είναι μέσα μας. Ένα τρόφιμο δεν θα μας λείψει και η προσφορά του δεν είναι πράξη επίδειξης, αλλά πράξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Μην ξεχνάτε ότι τα χαμόγελα και τα όνειρα δεν στοιχίζουν και αυτό δεν αφορά μόνο τα παιδιά του δικού μας σχολείου, αλλά όλα τα παιδιά.

Καλές γιορτές και σας περιμένουμε. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.syllogosgoneon.gr

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.